Fityma hátrahúzva tartása? Előnyei, hátrányai.
Sziasztok. Nemrég elkezdtem a fitymámat hátrahúzva tartani.
3 nap után azt vettem észre hogy a fitymám ami hátra van húzva kb. 2 szeresére van bedagadva, a makkom meg elkezdett hámlani ez normális?
Nekem sajnos a legtöbb mód az nem vált be ezét a befőttes gumit használom ez nagyon jól bevált. Szerintetek ez lehet a baj? Ti milyen módszereket alkalmaztok? Van a hátrahúzásnap mellékhatása? (pl kicsit összemegy a fityma.)
Semmiképpen sem szeretnék metéltetni.
Ha lehet csak normális válaszokat kérek. Köszönöm
Semmiképp se kezd a fitymád hátrahúzva tartani,a fityma nem hiába van ott,van szerepe,a sexben nagyon is nagy a szerepe,segít az izgalmi állapot elérésben,a maszturbációnál.
Semmi szép nincs a csupasz makk látványába,a fityma normál,természetes helyzetében a makkot borítja és ha hátrahúzzák csak akkor szabad a makk.Így ne kísérletezz mert baj lehet belőle,ha ráerőltetted egy ilyen természetellenes helyzetbe a makk alá is begyűrődhet,bedagad aztán irány a doki,és akár műtét lehet belőle.
A férfiak 90%-a normál,természetes helyzetében hagyja a fitymáját.
De mért akarod hátrahúzva tartani?
Hány éves vagy?
Honnan vetted ezt?
Hát, nem, az egyáltalán nem normális hogy bedagad. Az, hogy hámlik, ilyet már hallottam, de nem tudom hogy azoknál a férfiaknál normális-e...
A bedagadás valószínűleg azért van, mert a hátrahúzott fityma valamilyen úton-módon elszorítja a nyirokereket és így a sejtközi folyadék felgyűlik, ödémás lesz a terület. Ez nem jó, legjobb, ha hagyod rendeződni a dolgot. Ennek az oka lehet egy kisebb, egyéb okból jelentéktelen szűkület is, de hallottam már olyat, hogy amúgy laza fityma is bedagadt hátrahúzva, szóval...
A befőttesgumit nem ajánlom... elszoríthat dolgokat (a véráramot is ha túl szoros!) amivel csak nagyobb gondot okoz, mint amennyit segít.
Mellékhatás? Túl érzéketlen és száraz lesz a makkod ha túl sokáig csinálod (aztán letagadod, mert már nem emlékszel pontosan milyen is volt többet érezni :P)
59%-os ment a zöld.
Jó amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!