Ennek milyen előnyei-hátrányai vannak?
Tavaly énektanár is megjegyezte, hogy mutál a hangom, nem volt túl látványos, nem is zavart. Egyszer normális egyszer nagyon magas volt a hangom, jelenleg nagyon-nagyon mély vagy csak simán mély.
Fél éve kezdtem el rendszeresen edzeni (calisthenic), majd 2 hónap kihagyásom volt (sing- és orsócsonttörés) de én akkor is 6 hónapnak tekintem mivel sokat olvastam a témában közbe :)
Odalenn is szőrösödöm, nem mondanám, hogy erőteljesen (nyár elején nem mondhattam el ezt).
Emellett az izomzatom is nagyot fejlődött az utóbbi hónapban, többet mint 5hónap alatt.
Nyilván örülök neki, meg minden :D de ennek milyen előnyei hátrányai vannak, 12 vagyok.
Csak azért kérdem mert osztálytársaim még nagyon "kisfiúk".
Előnye az, hogy korábban "beérsz".
Hátránya csak a szüleid tekintetében lesz - ugyanis lázadni kezdesz, főleg ha olyan típus vagy :D bár ez előbb-utóbb bekövetkezik.
Én is 12vagyok és nyomon a fegyenedzést kőkeményen hajrá neked csak sajnos majd es tegnap is kihagyták nem baj holnap megcsinalomhol hová jársz s
uliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!