Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki csak szőrmentesen szereti a barátnőjével csinálni?
Valahogy szóba került, hogy a barátom az exével 2 naponta feküdt le, és mindig sima volt mindenütt. Kérdem én, ez hogyan lehetséges hosszútávon? A puncim akkor is kipattogzik, ha csak heti 1x borotválom, és már pár óra elteltével szúr. A többi szőrtelenítési módszernél pedig meg kell várni, amíg nő valamennyit a szőr.
Attól tartok, még a végén kiábrándul belőlem, ha nem leszek mindig, mindenütt sima...
N
Én férfi vagyok és eddig 6 lánnyal szexeltem az életben. Közülük 5 volt, akikkel rendszeresen, hónapokon át is akár (mert akár barátnők, akár szeretők voltak).
Kivétel nélkül mindnek semmi szőr nem volt a testükön nyak alatt sehol.
22:
Húsz évesen te is egy kis szarjankó, homi (nem szó szerint), csicska állat voltál, mint én vagyok most? (őszintén)
26:
Na akkor érted. (Kérlek ezután mellőzd a lenéző, homis és felsőbbrendűs szmájlizást)
23 évesen van mögöttem 8 év szexualis tapasztalat, többek közt egy 2,5 éves kapcsolat és 11 nő puncija.
Ráadásul egy olyan kérdésben, amiknek a fentiekhez semmi köze. Láttam amiket láttam. A legtöbb nő (akiket én láttam), nyak alatt tényleg teljesen szőrtelenül tartja a testét.
Ezzel mi a baj? Sajnos egy haverom mondta már, hogy olyan lánnyal is volt dolga, akinek a mellbimbójából szőrszálak álltak ki.
A pinaszőr nem olyan fontos. Lehet borostás (2-5 napos) simán.
De a mellbimbóid, hónaljad, lábad, segglyukad lehetőleg legyenek szőrtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!