Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki csak szőrmentesen szereti a barátnőjével csinálni?
Valahogy szóba került, hogy a barátom az exével 2 naponta feküdt le, és mindig sima volt mindenütt. Kérdem én, ez hogyan lehetséges hosszútávon? A puncim akkor is kipattogzik, ha csak heti 1x borotválom, és már pár óra elteltével szúr. A többi szőrtelenítési módszernél pedig meg kell várni, amíg nő valamennyit a szőr.
Attól tartok, még a végén kiábrándul belőlem, ha nem leszek mindig, mindenütt sima...
N
Én szeretem ha szőrös.:) De néha a kedvesem csupaszra borotválja.:)
Mindegy milyen,csak ápolt,és higiénikus legyen.
44f
Ha ilyen erős megfelelési kényszered van, az nem tesz jót a kapcsolatnak.
Amúgy meg az emberi test szőrös (még a női is), szóval aki "szőrmentesen" szeretné csinálni, szerezzen egy guminőt.
#4 Minden nőnek van arcszőrzete, csak nem mindnek látszik (távolról).
Elhiszem, hogy egy világ omlott össze benned, de magasról teszek rá.
2"
Az én kis páromnak olyan erős a szőrzete.
Hogy csókolózás közben,érzem a szája szélén a borostát.Máshol is erős neki.
Szerencsére ez nem okoz nálunk problémát.:)
44f
én nekem sose szokott kipattogzani mondjuk én a dombot oldalról is borotválom nem csak lefele húzva a borotvát amúgy visszafele húzod attól pattog úgy ki mint a fene
amúgy túl sok irritáció a bőrnek a kétnaponta szőrtelenítése
még a bajusz meg a szemöldökgyantával is várnom kell 3hetet de négyet szoktam mert érzékeny a bőröm
barátnőim akik karjukról is szedik mániákusan azok pl epilálják lent is érdekes ő mindig kipattogzanak :D
és igen mindkét nemnek szőrös az arca nekünk nőknek pihéske :p
Lefelé húzva soha nem próbáltam még, nem hiszem, hogy úgy lejön a szőr. :/
Remélem, a barátom sem csinál majd nagy problémát ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!