Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki csak szőrmentesen szereti a barátnőjével csinálni?
Valahogy szóba került, hogy a barátom az exével 2 naponta feküdt le, és mindig sima volt mindenütt. Kérdem én, ez hogyan lehetséges hosszútávon? A puncim akkor is kipattogzik, ha csak heti 1x borotválom, és már pár óra elteltével szúr. A többi szőrtelenítési módszernél pedig meg kell várni, amíg nő valamennyit a szőr.
Attól tartok, még a végén kiábrándul belőlem, ha nem leszek mindig, mindenütt sima...
N
Attól tartok, még a végén kiábrándul belőlem, ha nem leszek mindig, mindenütt sima...
kérdezted már tőle h van-e erre igénye, vagy eltudja fogadni h nálad ez másképp lesz?
Szerintem ha valaki megszokta a csupaszt, akkor még ha kedvességből el is fogadná a borostásat/szőröset, de már soha nem szeretné meg. A legjobb amit tehetsz, hogy borotválod. Ha nagyon nő, akkor naponta. Hozzá lehet szokni.
Nagyon jó borotva (csak kicsit drága) a Gilette Power Fusion. Elemes, kicsit rezegteti a pengét, nagyon kellemes vele borotválkozni.
Ne akarj olyan lenni mint az előző csaja volt!
Nekem az exem volt olyan, hogy csak akkor engedte nyalni magát, ha frissen volt borotválva, mert egyébként őt zavarta valamiért, pedig engem egyáltalán nem zavar.
Ha a te pasidat igen, akkor vele van probléma, nem veled.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!