Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől tudom érzékenyebbé tenni a farkam? Azt szeretném elérni, hogy csak 5 percnyi orális szextől is el tudnák menni.
Azt mondják, hogy a körülmetélés nagyban érzékenyít.
Ha nem estél még át rajta, konzultálj orvossal!
"Azt mondják, hogy a körülmetélés nagyban érzékenyít.
Ha nem estél még át rajta, konzultálj orvossal!"
Épp fordítva. Még az is lehet, hogy a kérdező épp azért élvez el sokára, mert rövid a fitymája (részleges, vagy teljes metéléstől, vagy genetikai okokból). Ilyenkor ugyanis a makkra a fityma nem feltétlen csúszik rá inaktív állapotban sem, a makk ezért száraz, és halnak el rajta az idegek fokozatosan, amióta tart ez az állapota a makknak.
Persze a sokáig élvezésnek lehet más oka is, testi, illetve pszichés.
Én is épp azt akartam írni, hogy ne verd ki, főleg ne erősen markolva, ha régen úgy csináltad.
De az is elég fontos, hogy ne görcsölj azon, hogy a fene egye meg, mikor élvezel már el végre! Az élvezet örömnek kéne lenni, nem teljesítménykényszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!