Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz domináns férfit találni?
Figyelt kérdés
Elméletileg a legtöbb férfi szeret dominálni, mindenhol mindenki ezt mondja/írja. Mégis úgy kell könyörögnöm, hogy az ágyban legyen egy kis fenekelés,vagy pofozgatás, fojtogatás,stb. Én sem durva BDSM-et kérek, szerintem még elég lightos vagyok, mégis a legtöbben megijednek ettől. Hogyan találjak így megfelelő partnert, mert azért az ismerkedésnél is furcsa lenne ezzel kezdeni. Az meg a másik, hogy egy őrült szadistát sem szeretnék, aki az ágyon kívül is semmibe vesz. Csak szeretnék ilyen szubmisszív szerepben lenni szex közben.2016. nov. 3. 22:43
11/12 A kérdező kommentje:
Én elég nyíltan beszélek a szexről azokkal, akikkel odáig jutok. De például a legutóbbi barátom is megijedt, amikor mondtam neki, hogy pofozzon fel. A durvulásba meg még valahogy belemennek, de ebbe az egész szerepbe, hogy megmondjak mit tegyek, erre már nem képesek, vagy nagyon minimálisan.
2016. nov. 3. 23:20
12/12 anonim válasza:
Szia.
Szerintem azért mert mi is félünk hirdetni,hogy izgat egy kikötözött esetleg bilincselt lány az ágyban. Nőként gondolom elég fura lenne randen azt hallani,hogy az eddig rendes partner milyen beteges vágyakkal rendelkezik. Sajna ezt csak kitapasztalni lehet ráadásúl bedzélni is csak a sokadik alkalommal lehet róla. Amelyik srác ilyen az ágyban nem sok eéllyel hírdeti hiszen így a még tapasztalatlanabb lányok akik nem tudják,hogy tetszene nekik ez a fajta role play elriadnának mert még nem ismerik a dolgot. Nincs más lehetőség mint keresni a párod akiben megbízol annyira ,hogy elmond mire vágysz☺ Nekünk meg el kell titkolni majd lassan érzékien előjönni vele a barátnőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!