Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz manapság az élet minden területén domináns hölgyet találni?
24 éves, jó megjelenésű, határozott, munkájában sikeres férfi vagyok. Nemrég tudatosult bennem, hogy az életem egy domináns nő mellett lenne teljes. Nem feltétlenül a durva alázás, véres játékszerek érdekelnek, hanem ha ha egy nő "használ" a saját élvezetei érdekében. Akinek minden mozdulatából, megszólalásából, egyszóval a természetéből sugárzik a dominancia.
Gyengéim a magassarkúk, harisnyák, fehérneműk, műkörmök, az igényes, nőies, nagybetűs NŐ-ket kedvelem. Imádom a lábakat kényeztetni valamint rajongok a dohányzó hölgyekért is. Szeretem, ha a szexben a másik fél irányít, és elvárja, hogy teljesítsem minden kívánságát. Természetesen egy kapcsolatban az anyagi szükségleteket is a férfinak kell megteremteni az imádott párja számára. Szeretem ha egy nőnek magasak az elvárásai minden téren.
Sok ilyen korombeli hölgy van, vagy nemigazán jellemző az a mai lányokra? Van akiben titkon megvan ez a hajlam, csak esetleg nem meri felvállalni?
A válaszokat előre is köszönöm, életkor írjatok, ha kérhetem! :)
Vannak ilyen nők, de szerintem nem a húszas korosztályban, sőt nem is a harmincas elején.
Ehhez tapasztalás kell egyrészt, másrészt ilyen személyiség, harmadrészt szexuális intelligencia.
Van akinek ilyen hajlama van és van aki fel is meri vállalni.
Egyébként meg, hogy kinek mik a vágyai, hogyan élné meg az leginkább két emberre tartozik, tehát max. a kapcsolatában kell felvállalnia, ha nem 24/7-es típusú az amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!