Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldjam meg a helyzetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
Nos, ez egy roppant kényes helyzet. A lényeg röviden, hogy én 20 éves vagyok és a barátom pedig 26.Már voltunk együtt. Viszont a szüleim főképp anyu nagyon túlságosan is régimódi, és egyszerűen azt vallja ha a barátomnál merek aludni ki fog tagadni a családból szó szerint.Ez főképp azért van mert függ az édesanyjától a növérétől és az egész családtól. Magyarán túl sokat ad a véleményükre.Már 1 éve vagyok a barátommal, de egyszerűen nem aludtunk még együtt. Nem tudom hogyan oldjam meg. Nagyon nevetséges már. Kérlek segítsetek, van aki hasonló helyzetben van/volt?

2016. nov. 3. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele titokban, és minél hamarabb függetlenedj (saját lakás/albérlet, kereset, stb.).
2016. nov. 3. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Anya elzavart,apa kitagadott.. Fél év után ők jöttek bocsánatot kérni. Én nem kerestem őket, a pasimmal laktam,kb 3 utcával lentebb. Szerintem nem gondolják komolyan s megbánják,ha nem,nem is voltál olyan fontos a számukra.
2016. nov. 3. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Szexelni szoktunk. Azzal nincs baj.
2016. nov. 3. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj a barátom is a szüleivel él. Nem mehetek oda, és élhetek velük mint egy élősködő. Ennél bonyolultabb kicsit
2016. nov. 3. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2# vagyok, ha ők nyitottak erre ( szülei) s elfogadnak,beszéld meg velük,hogy egy pár napra odamehetsz e . az én párom is velük lakott,de elmondtam hogy szeretem a fiukat,de anyumék ellenzik,s kicsi gondolkozási időt akarok adni nekik,hogy én vagy az ő boldogságuk a fontosabb.
2016. nov. 3. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen. így leírva egyszerűen hangzik. Csak ezzel az a probléma hogy nagyon nehéz elindítanom a lavinát ugymond. Mert nagyon szeretem a szüleim. és még ha 2 hétre is de nehéz. nem tudom mit tegyek.
2016. nov. 3. 20:40
 7/7 SIDLER22 ***** válasza:
Mondd meg anyádnak konkrétan, hogy a világ változik és ez ellen nem tehet semmit. Valamint lássa rajtad, hogy mennyire akarod és próbáld meg mindenfélével rávenni, hogy csak egy vagy két napra. Azt egyáltalán tudja, hogy már szexeltetek? Feltételezem nem mert akkor az ott alvás se lenne probléma.
2016. nov. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!