Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Segitsetek megoldani egy helyzetet mert teljesen tanácstalan vagyok.A kérdés,feladni és elengedni vagy vállalni a kinokat

és kitartani a lehetetlenségig abban a hitben változhat még a helyzet?Mit tennétek? A szitu az hogy van egy csaj meg én,hosszu több hónappal ezelötti barátságként indult ismeretség a miénk,ami zürös szerelmi háromszöggé fajult,történt ugyan is hogy én beleszerettem a lányba,mig a lány beleszeretett egy másik férfiba,s most ott tartunk hogy bár a férfi nem viszonozta az érzéseit ő teljesen beleszeretett és csak ő kell neki,velem szintez a van, én is közel kerültem tulzottan a lányhoz s az érzéseimet nem viszonozza valami furcsa vonzalommal magához köt,nem tudok tőle elszakadni,normális ember gondolkodás nélkül elengedné nem pocsékolná rá az idejét,én valamiért nem tudok igy tenni,olyan érzéseket ébreszt bennem amiket még soha egy nő sem ért el,olyan mintha két lélek lenne bennem,egyik felem, szenved és véget vetne ennek,elengedné,másik meg küzdene,kitartana a legvégsőkig.

Voltatok már olyan helyzetben amikor valakit igazán fontosnak éreztetek és küzdeni akartatok érte,mindent de mindent megtettetek volna érte és a kapcsolatért? Nah akkor talán érthetitek a helyzetemet!

2016. júl. 12. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Voltam.Elengedtem.Jott olyan aki ugyanezt erzi csak irantam es szepen beleszerettem.A regi meg neha felbukkan,egyre kevesbe kavar fel,szepen hal el.

Ha nem engedtem volna el,meg mindig futnek a vonat utan ami sosem vesz fel.Nem vagyok sajat magam ellensege.

2016. júl. 12. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,elengedés,ez is megoldás,mikor más volt ebben a helyzetben olyan könnyű volt okosnak lenni de most hogy velem történik,már cseppet sem vagyok annyira okos,
2016. júl. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!