Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már régóta nem kívánom a szexet, miért van ez?
Ha a párommal szexelünk akkor persze élvezem, de alapjában véve nem kívánom, van, mikor csak azért vagyok együtt vele, hogy neki jó legyen, de igazából nem akarnám. Nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy elcsábítson és legyen valami, félek, hogy ez miatt veszítem el.
Nagyon szereti, ha szájjal kényeztetem, és az ő kedvéért meg is szoktam csinálni, szeretem nézni az örömét, de attól is undorodom tőle.
Valószínűleg még nem voltál soha szerelmes, csak hitted!
Ez egy állóvíz, és lehet hogy a fogamzásgátló ront a helyzeten, de szerintem lépned kell! Először ki ebből, majd csak akkor másikba, ha nagy hiányát érzed valakinek!
10.: általában fél hatkor már nem vagyok otthon, és örülök, ha ötre, hatra hazaérek. Elég stresszes vagyok, ami azt illeti, ha a párom pedig éjszakás nem is találkozunk, mert ő 6-6-ig van. Ilyenkor van, hogy 3-négy napig egyáltalán nem találkozunk. Két éve vagyunk együtt.
11.: Felismerem a szerelem érzését, szeretem őt, ha nem szeretném nem öltöztem volna össze vele. Már korábban írtam, hogy nem szedek fogamzásgátlót.
Egyébként azt olvastam, hogy a pajzsmirigy-alulműködés okozhat ilyesmit, márpedig én elég régóta szedek rá gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!