Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már régóta nem kívánom a szexet, miért van ez?
Figyelt kérdés
Ha a párommal szexelünk akkor persze élvezem, de alapjában véve nem kívánom, van, mikor csak azért vagyok együtt vele, hogy neki jó legyen, de igazából nem akarnám. Nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy elcsábítson és legyen valami, félek, hogy ez miatt veszítem el.
Nagyon szereti, ha szájjal kényeztetem, és az ő kedvéért meg is szoktam csinálni, szeretem nézni az örömét, de attól is undorodom tőle.
2016. nov. 3. 19:59
1/12 DR.Strange válasza:
Na várjál először is te férfi vagy esetleg nő vagy? Nem mindegy. Más okai lehetnek csak azért kérdezem.
2/12 A kérdező kommentje:
Nő
2016. nov. 3. 20:46
3/12 anonim válasza:
Becsülendö, hogy szerelem nélkül is igyekszel kielégiteni a párodat.
4/12 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok belé, nem erről van szó. Én szeretem a páromat, egyszerűen a szexet nem kívánom semmilyen formában sem.
2016. nov. 3. 21:43
5/12 anonim válasza:
ugyan ebben a cipőben járok én is. 27N
az okát sajnos én sem tudom, én simán meglennék nélküle...
7/12 DR.Strange válasza:
Na szóval.. Szexuálpszichológus ilyenkor ajánlott, én úgy tudom. Bár ha sikerülne valahogyan feldobni a szexuális életeteket ( ez az egyik kommmentelőnek is szól) akkor az segíthet.
8/12 anonim válasza:
Egy darabig le kellene állni a fogamzásgátlóval. Az okoz ilyen problémát. Esetleg a nőgyógyásznak mondani, hogy van egy ilyen problémád, írjon másfajta antibébi bogyót
9/12 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót, óvszerrel védekezünk.
2017. jan. 31. 21:44
10/12 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy túl sokat dolgozol és ezért nincs kedved hozzá? Mióta vagytok együtt egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!