Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon kívánom a szexet?
:D hát szexelj!
Ha nincs a barátod, akkor el kell döntened, hogy a távkapcsolat ér-e neked annyit, hogy várj rá sóvárogva... Vagy keress mást! Pl engem! ;)
Én mondjuk eleve nem mentem volna bele távkapcsolatba... :P
Hogy mit tegyél szólj nekem és megvan oldva :) :DD
17ffi
Ez csak egy lehetséges opció. Az esetek nagy százalékában működhet, működik! Van ismerősöm, akinek kamionos a férje. De nem bírja egy-másfél hónapig szex nélkül. Így van egy pasi, akivel 1-2 hetente találkozik. Nyilván a férje nem tud róla. És igen valószínű, hogy ő sem birja ennyi ideig. És véleményem szerint még mindig jobb egy állandó alkalmi partner, mint a pasi részéről mindig más és más prosti. Amúgy pedig nagyon jól elvannak, szóba sem került a különválás.
Mert az ismerősöd egy féreg rib*c.
Amúgy meg kérdező húzzál el dolgozni, hogy ne legyen Ennyi szabadidőd.
" véleményem szerint még mindig jobb egy állandó alkalmi partner, mint a pasi részéről mindig más és más prosti."
Miért is?
Mit tegyél? Nyomtasd ki a barátod arcát, ragaszd rá egy másik pasi fejére és hágj vele. :D
Viccen kívül, talán webkamerán izgassátok egymást, vegyél egy jó vibrátort. Nagyon jó a We vibe tango és a Lelo Swaya vagy mi a neve asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!