Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nagyon kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
Eddig 2x feküttem le a barátommal,de mivel távkapcsolatba élünk 2-3hetente találkozunk. Viszont nagyon kívánom a szexet és nem tudom,hogy mit tegyek. Az ujjazás nálam semit nem nagyon hat,csak ha a barátom csinálja. Kicsit lehet hülye kérdés, de mit tegyek?:D

2016. okt. 12. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

:D hát szexelj!

Ha nincs a barátod, akkor el kell döntened, hogy a távkapcsolat ér-e neked annyit, hogy várj rá sóvárogva... Vagy keress mást! Pl engem! ;)

Én mondjuk eleve nem mentem volna bele távkapcsolatba... :P

2016. okt. 12. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Gondolom nem akarod megcsalni.. Szóval ha teheted szerezz be egy vibrátort. 22 L
2016. okt. 12. 11:28
 3/13 anonim ***** válasza:
6%

Hogy mit tegyél szólj nekem és megvan oldva :) :DD

17ffi

2016. okt. 12. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Vibrit újíts be és meg van oldva
2016. okt. 12. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Esetleg valaki, aki időnként kielégít? Vagyis egy "egyszerű" szexkapcsolat? Ami csak a fizikai igények kielégítésére szolgál? Nyilván olyan emberrel, aki hasonló helyzetben van és nem akar ennél többet.
2016. okt. 12. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:
5# ezt te komolyan gondoltad? Jesszus. Kerdezo! Ha ilyenekbe bele akarsz menni szakits a paroddal es dugasd magad de ne csald meg.
2016. okt. 12. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez csak egy lehetséges opció. Az esetek nagy százalékában működhet, működik! Van ismerősöm, akinek kamionos a férje. De nem bírja egy-másfél hónapig szex nélkül. Így van egy pasi, akivel 1-2 hetente találkozik. Nyilván a férje nem tud róla. És igen valószínű, hogy ő sem birja ennyi ideig. És véleményem szerint még mindig jobb egy állandó alkalmi partner, mint a pasi részéről mindig más és más prosti. Amúgy pedig nagyon jól elvannak, szóba sem került a különválás.

2016. okt. 12. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Mert az ismerősöd egy féreg rib*c.

Amúgy meg kérdező húzzál el dolgozni, hogy ne legyen Ennyi szabadidőd.

2016. okt. 12. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:

" véleményem szerint még mindig jobb egy állandó alkalmi partner, mint a pasi részéről mindig más és más prosti."

Miért is?

2016. okt. 12. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Nyomtasd ki a barátod arcát, ragaszd rá egy másik pasi fejére és hágj vele. :D

Viccen kívül, talán webkamerán izgassátok egymást, vegyél egy jó vibrátort. Nagyon jó a We vibe tango és a Lelo Swaya vagy mi a neve asszem.

2016. okt. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!