Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire gáz? Mennyire k....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz? Mennyire k. rvás?

Figyelt kérdés
Egy sráccal megismerkedtem nemrég,akiről tudom hogy lábfétise van.Azt mondta a régi cipőjimet megvenné,és én eladtam neki,nyilvánvaló volt hogy arra használja majd hogy beleveri és szagolgatja.AZ hogy ezzel a céllal eladtam neki mennyire cink?

2016. nov. 3. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználtad az emberi hülyeség nyitotta piaci rést. Szerintem téged vár az Asztroshow :D
2016. nov. 3. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.. Legalább jó pénzt kérj a cipőidért. Még mindig jobb ha szexért fizetne.. Figyelj neki lábfétise van cipőt venne.. Valakinek bugyifétise van és Bármit megadna egy használt bugyiért.
2016. nov. 3. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ő részéről volt gáz :D.

A te részedről csak akkor, ha nem a cipődre, hanem rád csinálná.

2016. nov. 3. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem gàz:D
2016. nov. 3. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
De legalább szokott lenni lábszagod? :D
2016. nov. 3. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
sokat fizetett ?
2016. nov. 3. 22:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen
2016. nov. 3. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Teljesen korrekt dolog :D

Nekem női bunda fétisem van... néha veszek pár tízererért egy ezüst vagy sarkiróka női bundát... bele szoktam recskázni, nöt formálok belőle,kibélelve párnákkal.

De az álmom, hogy egy lány felvegye és abban szexeljünk. Amúgy tök normális vagyok, volt már több barátnőm, de még egyiknél sem mertem előállni ezzel. Mert tuti szakítanának :D amúgy szeretem a kisállatokat, ezért új bundát sose veszek :D

2016. nov. 3. 23:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Az 5-ös, vagy a 6-os kérdésre válaszoltad az "igen"-t?

2016. nov. 4. 08:50
 10/12 A kérdező kommentje:
5
2016. nov. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!