Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek nem teljesen mindegy, hogy a férfi milyen az ágyban, ha egyszer szeret titeket?
Ritka értelmes ember lehetsz komolyan.. Képzeld a nők is szeretik és igénylik a szexet és senkinek sem kötelessége úgy leélni valaki mellett az életét, hogy szexuálisan nem tudjak kielégíteni, nem kapja meg azt, amire neki szüksége és igénye van.
Ennyi erővel neked is tök mindegy milyen a szex, ha egyszer szeret a csaj, ugye?? Nem baj, ha pl te hetente 5x igényled a szexet, ő meg pl csak havonta 3x. Az sem baj, ha nem hajlandó orálozni, pedig te vágynál rá, nem de?
Előbb gondolkozz mielőtt hülyeségeket beszélsz, mert egy kapcsolat része a szex is és bar nem a legfontosabb, de ha az nem működik, akkor abból előbb-utóbb problémák lesznek és az egyik fél tovább fog lépni.
Ha szeret engem, akkor mindent megtesz azért, hogy én is élvezzem a szexet.
Ha csak használni akar, és nem zavarja, hogy nekem nem jó, akkor nyilvánvalóan nem szeret.
Ennek a kérdésnek nincs értelme.
A férfiak a szexet szeretik. A nők pedig a JÓ szexet.
A kapcsolatomban a szex hangsúlyos. Kell egy harmonikus párkapcsolathoz. A női szexualitás bonyolultabb, ezért a jó szexet is nehezen találjuk meg. De fontos.
Anyáink, nagyanyáink még feláldozták az életüket a családi tűzhely oltárán, de a szexuális forradalom óta, kiderült: a nők is képesek élvezni a szexet a megfelelő partnerrel.
Arról nem is beszélve, hogy a férfiak is sokkal jobban be vannak zsongva az ágyba, ha a partnernőjük élvezi vele az együttlétet. (Hány olyan kérdés van, hogy a csaja nem tud elélvezni, nem tudja orgazmusig nyalni, nem szereti az orált és úgy szopja, ha minta mindjárt elhányná magát és nem az igazi így a szex?)
Szóval szerintem a férfiaknak sem mindegy, hogy ki is keveredik az ágyukba. Ha passzolnak a lánnyal, akkor megütötte a Jackpotot, így van az a nőkkel is.
Mivel csak a párommal szexelek, így senki mástól nem várhatom a kielégülést.
Gondolom annyira nem szereted, hogy belenyugodj, hogy moziba veled jár, de ha szexre vágyik, akkor máshoz megy.
"azt felejted el, hogy a nőkkel ellentétben a férfiak szeretik a szexet"
A nők is csak nem veled.
Elég szánalmas, hogy így akarod kimagyarázni a bénaságodat. Bár gondolom nem nagyon jutsz el az ágyig.
Kérdező,ébredj fel,a nőknek ugyanúgy kell a farok,mint a férfiaknak a punci.Tehát nem elég,ha szereted,mert azt bármelyik barát típusú pasi meg tudja tenni nekik.
És sajnálom,ha hazudtak neked,vagy te magadnak a női szexualitásról,de ez van.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!