Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek nem teljesen mindegy, hogy a férfi milyen az ágyban, ha egyszer szeret titeket?
szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos az is,hogy milyen a szex. ez van.
ki akar évekig/évtizedekig úgy élni, hogy nem élvezi a szexet a partnerével? oké,hogy szeretik egymást, de fontos a testiség is szerintem.
ha egy férfi nagyon rossz az ágyban, pl 1-2 perc alatt elélvez, akkor igenis törekedjen ezt meghosszabítani és úgy szexelni,hogy a másik is élvezi. de elég sok önző pasi van, aki leszarja a nőnek milyen,az a lényeg ő elélvezzen. ilyennel én nem terveznék hosszabb távon.
ha nem is olyan jó az ágyban,de törekszik arra,hogy nekem is jó legyen és hajlandó változtatni akkor oké.
Értelmes lehetsz kérdező :DDDDDD
Nem tudom hová kapjak a nevetéstől :DDD Akkor nekem valami bajom van, h nő létemre szeretem, imádom a szexet, és nem vagyok férfi?! :/ Nyugtass meg, h nem...
A kapcsolatunk elso 3 eveben nem volt orgazmusom. De szerettem, izgatott ahogy oda meg vissza van értem...nekem ez volt a kielégulés...aztan csak sikerult a csucsra jutni....most már 10 éve vagyunk egyutt és a megcsalásom tervezi...szeretkezem vele...be is ujitottam (felszerelesben,hozzaállásban), de válni fogok. Ha elmegy a randira,ha nem. Kihasználom....had legyen pár szép emlékunk...amin utolag rágodhat, hogy mit semmisített meg önként és dalolva...úgybhogy a babánk itt van a szívem alatt. Az élet szép.
Vissza terve a kérdésedre én simán kibitrtam 3 évig ...pedig aztan olyan fürge nyelve volt...több órán keresztül dolgozott, élvezkedett rajtam...élveztem a közelségét, azt hogy én vagyok álmai, vágyai megtestesülése...azt hogy meddig tudtam volna orgazmus nélkul maradni azt sosem tudjuk meg,mert azért csak meg jött....de a példámbol talán látszik, higy nem minden az orgazmus....legalábbis amíg teljességgel tölt el a tudat, hogy "te vagy egyetlen,legfontosabb,legszexibb,legizgatobb, a Minden.
Ja, hogy szerinted a nőkkel ellentétben a férfiak szeretik a szexet...
Megmondanád, hogy ezt te férfi létedre honnan veszed? Volt már nőként orgazmusod?
És ha én azt mondom, hogy nőként igenis szeretem a szexet? Akkor meg nem fogod elhinni, kert valami gyökér cikket olvastál a neten és onnantól benyaltad, hogy egy úgy van.
Ha a nők veled nem szeretik a szexet, az miattad van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!