Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan mondják hogy nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják hogy nem a méret a lényeg és "állítólag" a legtöbb nőnél tényleg nem, viszont érdekelne hogy ha van két egyforma férfi kívül belül ugyan olyan kivéve a pénisz méretét. Ki választaná a kisebbet ha tényleg annyira nem az számít?

Figyelt kérdés
Mondjuk az egyiknek 13cm körüli a másiknak meg 18cm körüli. Van nő aki az elsőt választaná?

2016. okt. 31. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha egy óra hosszáig birja , akkor mindegy mekkora. Az enyém biztos nem több 13-tól, de panasz még nem volt rá.
2016. okt. 31. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
8-asnak igaza van, ott az a "logikai bukfenc" ami miatt nem is lehet erre a kérdésre rendes választ adni. Amúgy lehetnek totál ugyanolyanok is lehet pont nem lenne az esetem szóval... Gratulálnék azoknak akik ilyen profin klónoztak hogy csak ez az 1 eltérés legyen.
2016. okt. 31. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
tesommal egypetéjű ikrek vagyunk nem sokan tudnak bennünket megkülönböztetni de a fütyink eltérő
2016. nov. 10. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám, nekem a 18 centi már igenis nagynak számít...az h bökdösse mindig a méhszájamat, meg figyelni kelljen minden póznál, h ne fájjon nekem nem hiányzik. Egy 13 centissel nyugodtan vadulhatok bármikor...
2017. febr. 26. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki elméleti kérdést tesz fel, az éljen elméletben nemi életet.
2017. febr. 26. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy van két teljesen ugyanolyan nő, kívül-belül, de az egyiknek D-s melle van a másiknak meg A-s. Melyik a jobb? Vagy: az egyik túl szűk, a másik nagyon tág.

Míg, a valós életben összetetten mérlegel az ember lánya, van, hogy "jó lenne nagyobb" a srácnak, aki azon kívül aranyos, kedves, jóképű stb.

Ti is elfogadjátok egy nő adottságait ha amúgy a nő tetszik.

2017. febr. 26. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az eddigi két szexuális partneremnek hány centi volt, de a kisebbik sokkal jobban esett, nem fáj, inkább csak simám baromi kellemes volt. Nem kell ám a lányoknak olyan nagy farok, nem értem, hogy a srácok miért vannak ezen úgy fennakadva.
2017. dec. 4. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!