Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon van olyan nő, lány aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan nő, lány aki egy buliban igent mondana egy ilyen megjegyzésre?

Figyelt kérdés

Mivel nem ismerek olyan baráti társaságot ahol nem vadidegennél próbálkozhatnék, így az ilyen budapesti szórakozóhelyekre gondolnék.

Ha teljesen hétköznapinak látszó lányokhoz odamennék egy buliban, és azt mondanám, neki, hogy "Ha 5 perc alatt nem lesz legalább 3 orgazmusod, akkor fizetek neked egy pohár italt."

Vajon lenne olyan akit felcsigázna a dolog?

Beszerválnék egy ilyet, és ha ha valaki igent mond, mondjuk akkor mondjuk a női/férfi mosdóban kipróbálnám rajta. Womanizer Pro

[link]

[link]

És ha nem lesz 3 akkor is nyertem, mert hozzáértem 1 pia áráért, ha lesz, akkor is nyertem, főleg ha megadom az email-emet és felkeres hogy újra. :PP De lehet lenne aki cserébe viszonozna :)

Amúgy nem vagyok se férfias, se izmos, és 180cm-nél se vagyok magasabb, és sármos se vagyok, se stílusos (nincsen belőtt hajam se, semmilyen módon), többnyire csak aranyos arcúnak szoktak mondani, olyan kisfiúsnak) :) ).

23(nemsokára 24) éves, 19-20-nak kinéző srác vagyok.

szóval létezik, hogy ez a gondolat valóságban is működhet?

Kíváncsi vagyok mire gondolnátok, esetleg nők/lányok véleményére kíváncsi vagyok mit reagálnának egy ilyen mondatra. :D

(nem olyan megjegyzések érdekelnek, hogy ennek a cuccnak az árából bárhol befizethetek vagy 5-6 alkalmat...)

Köszönöm, a válaszokat.

2016. okt. 29. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Körberöhögném és elküldeném a jó büdös p*icsaba. Ezt akkor ha egesz jó kedvemben vagyok. A másik opció, hogy fogom a piámat és nem sajnálva a fejére borítanám és kikérnék egy másikat. Csak hogy lássa nem vagyok rászorulva a szaros ital meghívására.

Tudod kit nézz r*ibancnak....pofam leszakad, hogy valaki ezt komolyan is gondolja.

2016. okt. 29. 18:11
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát, úgy tűnik nem lett motivációm, bulikba járni.

Egyszer voltam 2 éve, egyetem első hetén.

Táncikálás, de igazából aki konkrétan nem tud táncolni, az mind tök béna és cikis ahogy ott szerencsétlenkedtek, mint én is...

Pusztán egyszer, egyszerűen, átlagos módon ránéztem valakire és kis mosoly, általában ha ilyenkor szimpla vissza mosolyt szoktam kapni, de itt ennek hatása egy majdnem kinevetés és odébb menés volt...

Nem is értem miért mondják, hogy a buliban könnyű felszedni valakit... És mivel kb csak ennyit hallok a bulikról, így mi másként tekintsek rá, mint egy offilne szexpartner kereső klub.

Az meg csak alátámasztja, hogy mikor eliszogattam 2 pohár narancslét (marha drágán...), mellettem ült a pultnál egy olyan fullos csaj, akire konkrétan nem mertem direktben ránézni egyszer se, de azt láttam, hogy a szó-szoros értelemben sorban álltak a kigyúrt, szexi pasik mellette... nem akartam hinni a szememnek, majdnem elnevettem magam, de inkább csak szégyenlősen üldögéltem és iszogattam a narancslémet (életem leglassabb iszogatása volt), mert vonatig még órákat kellett várnom mire az első jött, és ott legalább meleg volt, és biztonságosabb mint a nyugatinál egy padon ülni a hidegben még 2 órán át...

A nap egyetlen pozitív élménye az volt(azon kívül hogy kipipáltam, hogy voltam életem során buliban), hogy segítettem leszállni a vonatról egy vadidegen full részeg, káós korombeli srácnak, és hazakísértem, miután telefonos segítséget kért, hogy hol lakik...

2016. okt. 29. 19:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha átlagos külsőt sem ütöd meg, akkor hasonló csúnyácska lányoknál próbálkozz.

Amúgy a külsőn sporttal tudnál változtatni.

Miért akarja minden lúzer a buli legjobb nőit felszedni?

2016. okt. 29. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha szép, ha csúnya, annak a srácnak, aki nekem ilyesmit ajánlana, akkorát rúgnék abba a bizonyos testrészébe, hogy attól kezdve tényleg csak ilyen műkütyükkel tudná kielégíteni a nőket...
2016. okt. 29. 20:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Én álmaim pasiját is kiröhögném ezzel a dumával.

1, nem higénikus, honnan tudjam hányadik lennék aznap, illetve tényleg milyen körülmények között tartod

2, ez baromi megalázó, hogy 5 perc egy mosdóban. Akkor már inkább hívj egy taxit, és menjünk hotelba, és legyen normális szex...

2016. okt. 29. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Arany drága bogaram! Amióta világ a világ, ifjak milliói spekulálnak minden nap, hogy milyen trükkel lehetne becserkészni a csajokat. Te komolyan azt hiszed, hogy ez még rajtad kívül senkinek sem jutott eszébe? És komolyan azt hiszed, hogy a csajoknak csak ennyi kell? 23 éves korodban még itt tartasz? Az okosabbja ennyi idős korára már rájött, hogy ő maga a kulcs. Saját magán kell változtatni, ha eddig nem volt sikere a csajoknál.
2016. okt. 30. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:

Ideiglenesen közzéteszek pár képet magamról, lehet kritizálni, a fentiekhez hozzátenni, aztán törlöm a kép forrását...

2 hónap múlva 24 éves, műszaki egyetemista srác vagyok.

#13 Szerintem nem vagyok átlagosnál is rosszabb kinézetű, csak nem egy karakteres férfias. És inkább legfeljebb 20 vagyok külsőleg.

[link]

[link]

[link]

-----

Amikor mások 16-18 évesen vagy még korábban igyekeztek megélni a vágyaikat próbálkozva mindenfélével és sorra gyűjtötték a szexuális gyakorlati tapasztalatokat, hogy 23 éves korukra, már életük végig szóló társ mellett lehessenek, én akkor még bőven nem is gondolkoztam azon hogy bulizni,bandázni kellene, kimondottan hidegen hagyott (nem mintha most akarnék, de legalább tudom, hogy jó lenne/lett volna). Abban a korban még csak ránézni sem mertem semmilyen korombéli lányra, nem hogy bármit kezdeni vele...

----

Még én szégyenlem magam földig, amikor olyan youtube videókat látok, ahol egy srác random csajokhoz megy oda és mindenféle kommentelők ötleteit valósítja meg, hogy mit mondjon nekik... A viccestől, a zavarba ejtőn át, a perverzig mindent mer idegen nőknek mondani... Én meg nem némelyiknél oda sem merek nézni, annyira ciki a helyzet és ez a "úhh, de ezt mégis hogyan meri megtenni" érzés fog el.

Úgy sem vagyok elég tökös, hogy a kiírt dolgot valaha is meg merném próbálni.

De pusztán italra se mernék meghívni senkit. Mert hát akkor biztos azt gondolja, hogy akarok tőle valamit(amúgy jól gondolva), és akkor vajon mit gondol, és most mi lesz, és én hogyan kezeljem ha igent mond, vagy nem is gondol arra, hogy bármit akarok tőle, vagy, és, ha, de...stb....

Érdekelt, hogy vajon a bulik tényleg nagyon szexuálisan túlfűtöttek-e, hogy egy ilyen dolog fantázia mozgató lenne-e. Attól még ugyan úgy izgalmasnak találom ennek a kis kütyünek a hatását.

----

#13 Nem a buli legjobb női érdekelnek (az max csak fantáziában), amit írtam ott sem akartam próbálkozni nála, csak ámultam bámultam, hogy tényleg képesek pasi sortba állni egy nőhöz egy buliban.

2016. okt. 31. 01:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

a képek alapján szimpatikus is lehetnél. ha érzékeny vagy, akkor ne próbálj meg az ellenkezőjének látszani. a játékokhoz még komoly kapcsolatban, a férfiak részéről is nyitottság kell, nem sok mindenkit ismerek, aki szívesen veszi.

gondolj bele, mennyivel másabb érzés, ha valakivel szeretitek egymást, és ez már csak extra. attól még a fantáziáidat megtarthatod.

jól mondta itt valaki, hogy fel kell vezetni a dolgokat még akkor is, ha már érdeklődnek irántad.

ha már valamilyennek látszani szeretnél, a természetességre törekedj:

1. leszarom, hogy kit érdeklek <> nem ragaszkodom foggal-körömmel, de szeretném, ha összejönne valami jó

2. én vagyok a legjobb arc a buliban <> tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki velem akar összejönni, de valakinek én is tetszhetek

3. úgy szar a világ, ahogy van <> a világ olyan, amilyen, megpróbálom megkeresni a helyem benne.

2016. okt. 31. 04:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 felesleges vibrim, siman oda tudom ajandekozni valakinek es nem kell erte semmit tennie
2016. okt. 31. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

"Úgy sem vagyok elég tökös, hogy a kiírt dolgot valaha is meg merném próbálni.

De pusztán italra se mernék meghívni senkit. Mert hát akkor biztos azt gondolja, hogy akarok tőle valamit"

És mi van, ha azt hiszi? Gondolj csak bele, hogyan érezné magát egy csaj, ha tudná, hogy őt senki sem akarja megdugni? Ha szimpatikus vagy egy csajnak, bóknak veszi az ismerkedési szándékot. Nem biztos, hogy kötélnek áll, de bóknak veszi, nem zaklatásnak.

2016. nov. 1. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!