Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon van olyan nő, lány aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan nő, lány aki egy buliban igent mondana egy ilyen megjegyzésre?

Figyelt kérdés

Mivel nem ismerek olyan baráti társaságot ahol nem vadidegennél próbálkozhatnék, így az ilyen budapesti szórakozóhelyekre gondolnék.

Ha teljesen hétköznapinak látszó lányokhoz odamennék egy buliban, és azt mondanám, neki, hogy "Ha 5 perc alatt nem lesz legalább 3 orgazmusod, akkor fizetek neked egy pohár italt."

Vajon lenne olyan akit felcsigázna a dolog?

Beszerválnék egy ilyet, és ha ha valaki igent mond, mondjuk akkor mondjuk a női/férfi mosdóban kipróbálnám rajta. Womanizer Pro

[link]

[link]

És ha nem lesz 3 akkor is nyertem, mert hozzáértem 1 pia áráért, ha lesz, akkor is nyertem, főleg ha megadom az email-emet és felkeres hogy újra. :PP De lehet lenne aki cserébe viszonozna :)

Amúgy nem vagyok se férfias, se izmos, és 180cm-nél se vagyok magasabb, és sármos se vagyok, se stílusos (nincsen belőtt hajam se, semmilyen módon), többnyire csak aranyos arcúnak szoktak mondani, olyan kisfiúsnak) :) ).

23(nemsokára 24) éves, 19-20-nak kinéző srác vagyok.

szóval létezik, hogy ez a gondolat valóságban is működhet?

Kíváncsi vagyok mire gondolnátok, esetleg nők/lányok véleményére kíváncsi vagyok mit reagálnának egy ilyen mondatra. :D

(nem olyan megjegyzések érdekelnek, hogy ennek a cuccnak az árából bárhol befizethetek vagy 5-6 alkalmat...)

Köszönöm, a válaszokat.

2016. okt. 29. 13:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha nem küld el a francba akkor max jót nevet majd rajtad. Egyébként meg ne egy kütyüvel akarj orgazmust okozni egy lánynak mert az úgy túl könnyű.. Másrészt meg elég mocskos helyet választanál.. Most komolyan egy bulihely mosdója? Ha már ennyire puncit akarsz akkor vegyél ki egy szobát.. De szerintem egy átlagos normális lány nem fogja oda adni magát egy pohár italért cserébe.. Ez eléggé övön aluli.. Bár ha nagyvilági lányokhoz mész oda lehet hogy simán bele mennek.. Ez a Te döntésed. 22 L
2016. okt. 29. 14:00
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem hidegen hagyna
2016. okt. 29. 14:04
 3/20 anonim ***** válasza:
. ha tudnád hány lánynak fizettem 1-2 italt és dugtam meg, nem írtál volna ilyet :D
2016. okt. 29. 14:08
 4/20 anonim ***** válasza:
Sztem van ebben izgató h egy idegen srac kielégít egy szex jatekszerrel. :)
2016. okt. 29. 14:14
 5/20 A kérdező kommentje:

A kisfiús külsőmmel és alapvetően nem egy szexi sármos stílusommal, még csak az ital meghívást se fogadnának el, nem hogy ágyba vinni, vagy elfogadja az italt, azt kész, nem tudnék szexuális vágyat kelteni benne a beszélőkémmel...

Meg elvileg szexinek tartják a nők a segédeszközöket...

Arról nem is beszélve, hogy ezzel még nem is biztos, hogy hazudnék, ha csak saját erőből mondanék ilyeneket, akkor eleve tudnám hogy nem mondok igazat. ezzel a cuccal pedig vélhetően jó élmény marad meg, és ha még több is lesz, akkor duplán jó :)

Amúgy meg tudnám hova haza is vinni, ahol egyedül vagyok, de nem tudom, hogy ha egy lány bulizni megy, akkor kétlem, hogy 2 italért cserébe otthagyja miattam.

(amúgy én kedvelem az ilyesmi kiegészítőket az ágyban :) )

2016. okt. 29. 14:18
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha nekem az kell(ene), hogy egy ilyen kütyüvel éljem a szexuális életemet, akkor vennék egyet magamnak, és használnám, amikor jól esik. Ahhoz nem kell pasi.

Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy egy idegen pasi egy klotyóban dugdossa belém a kütyüjét, ami ki tudja, 10 perccel azelőtt hol volt, milyen sankéros pinában, vagy a zsebében, taknyos zsebkendők között... Böeeeeee...

2016. okt. 29. 14:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem higienikus ha több lynal használod leírásában is benne van nekem van ilyen egy személy használhatja de nagyonjo
2016. okt. 29. 14:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Először is nem mindenkinek ér ennyit egy ital. Miből gondolod, hogy ő inni akar? Tudom durva de egy buliban nem csak piások lehetnek. Én soha egy forintot nem adnék ki alkoholra, értelmetlen baromságnak tartom, kb mint cigire költeni, szóval ezzel engem nem lehetne megfogni.

Másodszor ezt saját magamnak is meg tudom venni és akkor nem kell egy idegent közel engedni magamhoz egy undorító, telehányt bulis wc-ben és annyi orgazmust okozok magamnak amennyit csak akarok, mert sokkal ismerem a testem.

Szóval szerintem csiszolj még az ötleteden.

2016. okt. 29. 14:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Ne 1 italt ajánljuk hanem egy trofea vacsorát 5999 ft
2016. okt. 29. 15:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Semmilyen ajánlatra nem mondanék igent egy "akárkinek"...
2016. okt. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!