Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el azt hogy a baratnomnek csiklos orgazmusa legyen?
Szoktatok együtt maszturbálni? Mondd meg neki hogy mutassa meg hogy hogyan csinálja, hol, milyen tempóban és irányban, stb. Én se nagyon szeretem ha kézzel csinálják, a férfi keze ha nem is száraz durvább és érdesebb mint egy finom női kéz. Ha nem megfelelően csinálják akkor iszonyat kellemetlen tud lenni.
Mellesleg neki túl érzékeny a csiklója és felette kell izgatni, ezért mutassa meg hogy mit szeret.
N.
Én nő vagyok, viszont én sem kifejezetten a csiklómat ingerlem egy bizonyos pontban, hanem körülötte. Meg aztán nőként azt tapasztalom, hogy nagyon kevés férfi tud úgy ujjal csiklót ingerelni, hogy az jó legyen. Mindig vagy nagyon egy pontban csinálják, vagy nagyon intenzíven, nagyon rányomják az ujjukat.
Szóval úgy csináld, ahogy neki jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!