Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném a hölgyeket megkérdezni mi a véleményük arról, hogy negyvenes férfiként huszonéves lányok probálnak szexuálisan közeledni hozzám, mi lehet ennek az oka részükröl?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 08:40
11/22 anonim válasza:
10# Kár, hogy mindenki tudja férfi vagy. :)
12/22 anonim válasza:
Ha szexuálisan közelednek ,akkor az hogy jól nézel ki. Legalább is nekem ezért tetszenek , mind az idősebbek ,mint a velem egyidősek.
13/22 anonim válasza:
Nő vagyok és élvezem a pénzt ajoletet
14/22 anonim válasza:
ma 14:10
Egy nő nem lehet ennyire igénytelen az írásképére.
16/22 anonim válasza:
Vonzó vagy és bíznak benne,hogy tapasztalt is aki érti a dolgát. Én ezt gondolom. 25L
17/22 Szandra244 válasza:
Én 25 vagyok, mindig jobban vonzottak az idösebb pasik, utoljára egy 47 évessel volt dolgom, az fogott meg benne, hogy laza, nem viselkedik öregesen, kedves, nagy dumás, jó képű, és jobb az ágyban és egy beszélgetésben mint egy 20-30 éves.:)
18/22 anonim válasza:
Én voltam 62 évessel,és most egy 70 évessel járok össze,és úgy érzem megbecsül.
19/22 anonim válasza:
Igaz diszkréten találkozok az utóbbival,de úgy érzem mindig lesi a kívánságaimat.
20/22 anonim válasza:
És mennyivel honorálja az együttlétetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!