Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "barátnő feeling"? És mi a különbség a "sima" és a "barátnő" élmény között?
ezt se tudod? barátnő feeling az amikor ugy szexlsz hogy olyan mintha barátnőddel tennéd vagyis gyengéd,kedves,szenvedélyes,érzelmes, stb.
sima meg mikor nincs benne semmi csak a szex, test testel, ennyi kb.
Nem vagyok annyira elkeseredett, hogy prostihoz járjak. Veled ellentétben én a normális lányoknak is kellek.
Szóval...
Mert intelligens emberi lány válaszára számítottam. de csak te röfögtél itt.
Műttesd meg magad odalent, és akkor kelleni fogsz a nőknek.
Az első válaszoló is jól mondta.
A barátnő feeling azt jelenti, hogy a lány (prosti) ölel, csókol, szeretget, puszilgat téged, bújik hozzád. Kedvesen, figyelmesen bánik veled. Ahogy két szerelmes ember is teszi egymással az ágyban.
A "sima" meg annyi, hogy ezek nem igazán vannak meg. Ha a fentieket csinálod, akkor néha hagyja, de sosem viszonozza. Szexeltek egy jót, de mondjuk a nemiszerveiteken kívül, esetleg a te kezed és az ő testrészein kívül kb semmitek nem ér egymáshoz, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!