Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírjátok a strapát, ha szexmániás nő a párotok?
1.A kérdésed súlyosan általánosít, nem hiszem, hogy minden férfi ilyet mond, sőt a többség leáll a napi max 2-nél.
2.Nem igazán értem miért "dicsekszel" itt azzal, hogy nimfomán vagy.
3.Trollkérdés lenne? Simán benne van. Vigyázz, mert úgy jársz, mint szegény MLKKK... 28 éves nő... Aha! Nyilván. Én meg 350 éves félisten.
4.Kinek ez az álma amúgy? Pár bepörgött nagypofájú mobil DJ-t leszámítva nem sokakról feltételezem ezt.
5.Nehéz megérteni, hogy 3 után tényleg fáj? Vagy ez már "gáz"?
6.Dat kérdés... Mi van, nem bírta az izommacho barátod a 4 menetet? ಠ_ಠ
Ezt kiknek írtad? Olyan mintha nekem is szólna, pedig fingod sincs ki vagyok. Magyarán feszültség levezetésként pofáztál ide valamit, ami téged frusztrál.
Nyalasd magad egy nővel. Ő jobb. Nincs farka ami elfáradjon :)
1."Jó" körökben mozoghatsz, lehet ki kellene szabadulni a prolidiszkó meg a romkocsma világából.
2.Ahogy elnézem te lenézed a barátod és úgy az egész férfi nemet. Igaza van az egyik előzőnek, menj nőhöz, az majd bírni fogja a felcsatolhatóssal...
Oké, akkor kívánd csendben.
Erre szerintem senki sem volt kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!