Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ezek a dolgok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezek a dolgok mennyire zavarnának egy lányban?

Figyelt kérdés

Magamról: Fiús vagyok,nem veszek fel SOHA farmert vagy bármilyen olyan ruhát,ami kicsit is kényelmetlen lenne,ezért mindig szabadidőben vagyok.Lényegében semmi nőiesség nincs bennem,de legalább nincs idegesítőőő hangom,nem fázom -10 fokban,ráadásul felöltözök 25 mp alatt.Nem költök pénzt ruhákra,nem sminkelek,nincs velem gond. :D Nyugodt vagyok,még akkor is amikor mások már majd össze hugyozzàk magukat.Őszinte is vagyok,ha valaki rohadtul irritáló,megmondom neki és onnantól kezdve nem beszélek vele.Külsőleg még annyi,hogy 164 cm vagyok és 80 kg (bármit írtok,nem sértődök

meg).Mi zavar a legjobban? xD (NEM KÉREK PRIVÁTOT)

2016. okt. 27. 17:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Igénytelen vagy , esetleg depressziós. Legalább is én akkor voltam ilyen , amikor depis voltam. 165 cm és 70 kg voltam , sosem sminkeltem , rosszul étkeztem és nem érdekelt hogy nézek ki (szerelmi bánatom volt). Ahogy rendbe jött a lelkem úgy kezdtem el fogyni (165-58 vagyok most) , és szépülni is. Most már oda figyelek magamra. 20/L
2016. okt. 27. 17:45
 12/34 anonim ***** válasza:
azért, mert feltudsz öltözni 25 mp alatt, még nem esek szerelembe. A leírtak alapján még ko részegen se nyúlnék hozzád.
2016. okt. 27. 18:46
 13/34 anonim ***** válasza:

Biztosan van, akinek tetszenel es mindent imadna benned igy is, de hogy fogsz-e talalkozni vele az kerdeses. :)

Szerintem a kulso tulajdonsagok akarmelyike bizonyulhatna pozitivnak is egy fiu szemeben, hiszen csomoan vannak es ezek mind csak szemelyes megiteles kerdesei. Mert ez meg mind csak a jeghegy csucsa, ergo emellett rengeteg dologbol tevodsz ossze, amit szeretni lehet (avagy utalni).

En csak farmert vagyok hajlando utcara hordani, es a minimalis sminkem nelkul (spiral-szem alatti karikakra korrektor-szemoldok kifestve) ki sem merem tenni a labam az utcara (szomoru tudom:D). Nyarig meg derekig ero hajam is volt. Viszont alacsonyabb vagyok nalad es kozel ugyanannyi a sulyom, plusz egyebkent viselkedesre en is elegge fius es dominans vagyok, tehat egy kezemen meg tudom szamolni, hogy hany ember nyilvanitotta ki a tetszeset. :D Tehat:

Szemelyes velemenyem szerint a nulla smink lehet pozitivum, ami zavarja jobbara a fiukat, az az oltozkodes es a sulyfelesleg. De szamomra ami leg zavarobb volt olvasva a kerdesedet, az a felvett "ez vagyok en, engem nem lehet megbantani, mondj barmit" stilus, ami valahogy visszafele sult el, mert elegge flegmanak es fennhejjazonak hat.

2016. okt. 27. 18:50
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

A puncidat h hordod? Az is fiús?

Szőrös, v kopasz?

2016. okt. 27. 18:53
 15/34 anonim ***** válasza:
Igaz, én lány vagyok, de ha férfi lennék, ezerszer szivesebben lennék egy nőies, de idegesitő hangú lánnyal, aki fázik -10 fokban (mint az emberek 90%-a), mint egy hozzád hasonlóan igénytelen, beképzelt, nőnek nem nevezhető emberrel.
2016. okt. 27. 18:58
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Dagadt vagy fogyjál le.
2016. okt. 27. 19:38
 17/34 anonim ***** válasza:

hasonló vagyok csak fiúban 26 éves vagyok 180 cm 92 kg

sztem szép lehetsz ha alapból egy kedves ,rendes lány vagy nem zavarna.

Am a belső számít nem a külső ,sokan abba szeretnek bele, egy illat, egy hang, hanghordozás , a másik kisugárzása uu lehet vonzó mint az öltözködés , a smink stb. ahány ember annyiféle stílus és igény , jellemvonás. Engem nem zavarna sőt lehet össze is jöhetnénk akár, ha találkoznánk,(nem kérek privit , neten nem ismerkedem) de így látatlanban nem tűnsz rossz lánynak,főleg h már olvastam itt pár kommented és kérdésed is,szimpatikusnak gondollak és biztos vannak még így egy páran...

2016. okt. 27. 20:27
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szedtétek,hogy bunkó vagyok,tiszta ruhákban járkálok,nem cigizek (utálom,szagától is rosszul vagyok).Tudtommal a smink az festék,és az az igénytelenség,ha magadra kened,olyan mintha koszos lennél :D Köszönöm az összes választ.
2016. okt. 27. 21:02
 19/34 anonim ***** válasza:
De a nunidat hogy hordod?
2016. okt. 27. 23:22
 20/34 A kérdező kommentje:
A fejemen xD
2016. okt. 27. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!