Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ezek a dolgok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezek a dolgok mennyire zavarnának egy lányban?

Figyelt kérdés

Magamról: Fiús vagyok,nem veszek fel SOHA farmert vagy bármilyen olyan ruhát,ami kicsit is kényelmetlen lenne,ezért mindig szabadidőben vagyok.Lényegében semmi nőiesség nincs bennem,de legalább nincs idegesítőőő hangom,nem fázom -10 fokban,ráadásul felöltözök 25 mp alatt.Nem költök pénzt ruhákra,nem sminkelek,nincs velem gond. :D Nyugodt vagyok,még akkor is amikor mások már majd össze hugyozzàk magukat.Őszinte is vagyok,ha valaki rohadtul irritáló,megmondom neki és onnantól kezdve nem beszélek vele.Külsőleg még annyi,hogy 164 cm vagyok és 80 kg (bármit írtok,nem sértődök

meg).Mi zavar a legjobban? xD (NEM KÉREK PRIVÁTOT)

2016. okt. 27. 17:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
Férfiként a legzavaróbb az, hogy semmi nőies nincsen benned. Havernak persze király lehetsz, de hogy nem tudnék rád úgy gondolni, mint nőre, az biztos. Azt javaslom, hogy találj valami kényelmes, de NŐIES ruhát, és ha nem is 10 kiló festéket kensz magadra, egy alapozó, meg egy szempilla spirál, azért még nem a világ vége. Amúgy én is kb hasonló jellem vagyok, csak én a harmincas éveimben lévő gyári munkás vagyok. Nem hiszem, hogy ezt a vonalat kellene követned.
2016. okt. 27. 17:07
 2/34 A kérdező kommentje:
1# Tudod mikor xd
2016. okt. 27. 17:17
 3/34 anonim ***** válasza:
Egy lány akkor tud szexi lenni toplák ruhákban (pl. térning ruha), ha egyébként is fitt, szexi. Amúgy nem, és sokat számít a megjelenés. A túlsúly alapból igénytelenséget feltételeztet, nem célszerű erre ráerősíteni.
2016. okt. 27. 17:20
 4/34 anonim ***** válasza:
73%

Mi zavar a legjobban? - A cigányok járnak állandóan melegítő ruhában mindenhova. A 164/80 kiló + melegítő ruha, és no smink összegezve a teljes igénytelenség látszatát kelti. Gondolom az is vagy, ha ez nem érdekel.

A bunkó, flegma stílusod is elég irritáló lehet.

Egyetlen pozitívumod az lenne ha nem cigiznél.

2016. okt. 27. 17:23
 5/34 anonim ***** válasza:
Nem is kapnál privátot senkitől, ne aggódj.
2016. okt. 27. 17:25
 6/34 anonim ***** válasza:
91%
Azért az igénytelenség és a fiús között van különbség.
2016. okt. 27. 17:27
 7/34 anonim ***** válasza:
75%
nem vagy sértődékeny? chh neten keresztül senki sem az de a való életben kell megállni a helyedet :) tudok egy két embert rajtam kívül aki élőben úgy megtudna sérteni ha akarna hogy az életkedved is elmenne :)
2016. okt. 27. 17:31
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem igénytelen, mert nem sminkel. Nálam pl pozitívum, hogy ha egy lányon nincs smink. A ruháról meg a többiről annyit, hogy nem az számít, hanem aki benne van.
2016. okt. 27. 17:34
 9/34 anonim ***** válasza:
Fiúk is hordanak farmert, szóval ez tök hülyeség. Ráadásul farmerből is vannak kényelmes, laza darabok, nem csak a nagyon szűk és feszes fajtára kell gondolni. Szerintem te igénytelen vagy. Mit veszel fel, amikor meg kell adni a módját? Ha mindig szabadidőben vagy :/
2016. okt. 27. 17:36
 10/34 anonim ***** válasza:
Én nőként írom neked, hogy azért kicsit lehetnél nőiesebb. Ez a túlontúl lazaság már inkább olyan flegma, nemtörődöm. Nem a melegítő a gond, hanem, hogy ilyen a stílusod, és hogy túlsúlyos vagy. 20 kg-t le kéne dobni, már csak az egészséged miatt is, mert kb 16-18 éves lehetsz, vagy ha idősebb, akkor még munkanélküli is. Ugyanis munkába nem mehetnél tréningben.
2016. okt. 27. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!