Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti értékelitek, ha szűz a barátnőtök, nem érdekel vagy inkább ne legyen az? Miért? Ez ijeszető vagy inkább vonzó egy lányban?
Én nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget, emiatt se nem ijesztő, se nem vonzó. Van rengeteg ijesztő és vonzó tulajdonság, amivel rendelkezhet a másik ember. A szexualitás meg természetes része az ember életének, ha az első alkalom talán emlékezetesebb is, akkor is némi gyakorlat birtokában kellemesebb lesz az élmény.
BTW: Te vagy az a lány, aki aggódik azon, hogy huszonévesen szűz?
Ha szűz, akkor előny, ha velem veszíti el. De ha nem szűz, az sem hátrány.
Se nem ijesztő, se nem vonzó. Teljesen semleges.
Gratulálok utolsó. Mert aki nem szűz, az csakis összefeküdt fűvel-fával.
Amúgy ne legyen szűz. Egyáltalán nem vonzó.
Én imádom de a szerelemben nem ez a döntő viszont ha "pontozni" kellene a csajt akkor sokkal sokkal több pontot kapna, ha szűz.
Sokkal jobb a szeretkezés szűzzel, mert oda kell rá figyelni, finoman érzékien kell, stb.
Szűk is meg izgatóbb is, stb.
Eddig csak 3db párom volt akinek "én vettem el" de jó érzés volt, a 3ból egyik joval fiatalabb is nálam :)
33F
Nagyon vágyom egy szűz barátnőre,több okból is.
A tudat,hogy én okozhatom az első férfi általi orgazmusát.
Az ő szemében én leszek az eddigi legjobb partner,míg egy tapasztalt lánynál lehetek az eddigi legrosszabb,és ez nagyon zavarna.
És még több okból,de idő hiánya miatt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!