Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek ebbe a bizniszbe?
Figyelt kérdés
Már több kérdést olvastam arról, hogy a lányok koszos, használt bugyijukat, harisnyájukat akarják eldani.
Ezt mégis hogy kell elképzelni? Feltételezem, hogy nem személyes az átvétel (vagy én mindenképpen postázni szeretném), és gondolom előreutalással oldják meg. De azt mégis hogy, hogyha a számlához meg kell adni a nevet? Hát az totál lebukás. Ennyi erővel ide is kiírhatnám, hogy Vén Anna vagyok (nem, amúgy nem ez a nevem :D ). Vagy a facebook falamra, hogy használt bugyikat árulok, heló.
Valamint még az lenne a kérdésem, hogy alkalmanként milyen profitra lehet számítani? Kinek mennyit és egy szexi fiatal lány szétmasztizott bugyija?
2016. okt. 26. 16:16
1/5 anonim válasza:
:D hát ez kész. ki az aki megveszi a használt bugyikat? .. :(
2/5 anonim válasza:
Lehetne egy ilyen webshopot csinálni. A nők felraknák ezeket a ruhadarabokat, a férfiak megvennék. Eltennéd magadnak 10-15%-át minden tranzakciónak, win-win.
3/5 anonim válasza:
HéTe, kérdező! Fütyüljél csak egyet!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!