Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a hajlamaival (BDSM)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a hajlamaival (BDSM)?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, nagyon szimpatikus, valami rögtön ki alakult köztünk és el tudnám képzelni, hogy vele legyek, de BDSM-ezik és ez nekem valahogy nem fekszik, mondtam is neki és azt mondta, hogy minden úgy lesz ahogy én szeretném, de vajon jó ez így neki? Persze, le tudna mondani róla, de tényleg jó lenne így is a szex? Ez még egy későbbi kérdés lesz, még szűz vagyok és az is leszek még, de kíváncsi vagyok érdemes-e egyáltalán kapcsolatot kezdeni?

2016. aug. 6. 12:35
 1/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
76%
Neken kicsit büdös ez a vár rád meg lemond a dolgairól.
2016. aug. 6. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
majd megszerzi máshol ami veled hiányzik, ez a rosszabbik eset, a jobbik h tényleg igazodik hozzád ha mondjuk belédszeret.
2016. aug. 6. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ milyen idős vagy, meg te ismered a srácot. Te látod, hogy hazudik-e vagy nem. De én nem mennek bele, mert nem biztos, hogy vissza tudja magát fogni. en elkerulnem...

18l

2016. aug. 6. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttem a barátommal fogalmam se volt mi az a bdsm, amikor a fenekelés koncepcióját megismertem én is elgondolkodtam hogy ennek most itt véget kéne vetni, ez nekem nem fog menni...aztán nem tettem és megértettem hogy mi is ez és képzeld el megszerettem és most már én kérem hogy kötözzön ki meg fenekeljen el:D Persze nem mondom hogy veled is ez lesz, de lehetséges. Viszont ha látszik már hogy ez tényleg nem a te asztalod akkor nem hiszem hogy hosszútávon működne, ilyen dolgokról nem lehet csak úgy lemondani, úgyis ott lesz benne, elnyomni tudja, de hiányérzete lesz, vagy ha beindul akkor előtör belőle, ki tudja...szerintem hosszútávon nem működőképes, de minden lehet:)
2016. aug. 6. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

ez nekem olyan, mint a biszexualitás.

értelemszerűen éppen nem bdsm-ezik, mikor veled van, különben az megcsalás, ha kizárólagos kapcsolatban vagytok.

szerintem érdemes megnézni, mi az, amit ő szeret amúgy. én kísérletező vagyok. de ami nem jön be, azt sajnos nem lehet erőltetni.

2016. aug. 6. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Én pasiként szeretek nagoyn irányitani, keményen dugni. Megszerettem egy szűzlányt. Neki is azt mondtam amit neked a barátod, hogy majd igazodok hozzá. Így is lett :) Igazán romantikusan és figyelmesen erotikusan vettem el a szüzességét. Majd fokozatosan mutattam meg neki a "világom" :)

S mindig amikor mondta h ez így nem jó akkor leálltam. Ennek 1 éve, azóta már szinte mindenre hajlandó, mert megbizik bennem :) Szóval tuti h bele fog vezetni, de idővel :)

23F

2016. aug. 6. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
30éves vagyok, túl rengeteg barátnőn... aki valódi BDSM hívő, nem fog a kedvedért erről lemondani, ezt bátran és bizton állíthatom.
2016. aug. 8. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Én is hasonló cipőbe jártam. Párom vezetett be a bdsm világába, először csak laza kötözés volt, ki is tudtam oldani, aztán egyre keményebben változatosabban jöttek a dolgok.

Szerintem nálatok is ez fog lezajlani, viszont előre ne jelentsd ki, hogy neked ez nem jön be, nyugi, szerintem nem fog elsőre kikötni és elverni, és keményen megdugni

2016. aug. 8. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem azzal kell foglalkoznod ,hogy neki milyen beállítottsága van, hanem azzal ,hogy te így el tudod őt fogadni, el akarod ,vagy sem?

Nem kell semmibe belemenned ha nem akarod ,ilyen egyszerű.

Tapasztalatból írom ,hogy csak ideig -óráig tudja fogja magát visszafogni , előbb-utóbb elkezdődik a bevezetésed ,még ha mindez figyelmesen és odafigyelő mód is fog történni.

2016. aug. 10. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!