Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom kielégíteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kielégíteni?

Figyelt kérdés
Történt az, hogy barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt és még soha nem jutott el a csúcsra, sehogy sem. A volt barátnőim viszont mindegyik, ha orálisan kényeztettem. Itt viszont semmi, csinálhatom órákig is... Viszont elmondása alapján még soha nem volt orgazmusa senkivel, mi lehet a gond? 20/F
2016. okt. 26. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Valamit nem csi alsz jol, meg o is ragorcsolhet a dologra.

Kommunikaljatok, hogy mit hogyan csinalj, iranyitson, kerdezz.

2016. okt. 26. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
vannak nők akiknél gyakorlatilag nincs orgazmus.Próbálkozz ha feladjátok nem is lesz.
2016. okt. 26. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem neked kellene kitalálni, hogy mit csinálj, hanem neki kellen ismernie a saját testét, hogy mi a jó neki, mit szeret, mire gerjed és hogy. Ha csak fekszik és várja, hogy oldd meg, szerintem lépj le, mert egy frigid pcsa. Nehogy már neked kelljen kitalálni, hogy mitől méltóztatik elélvezni
2016. okt. 26. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy vannak ilyen lányok. Valószínűleg nem sok, de akad. Volt egy barátnőm, aki szintén nem tudott kielégülni, bármit és bárhogy csináltam. Igaz, ő már az elején mondta is nekem, hogy ne erőlködjek, mert nem fog menni, senkinek sem sikerült. Én ugyan továbbra is igyekeztem, bár mondta hogy neki az a jó, ha látja rajtam hogy nekem milyen jó vele... Egy másik csaj pedig CSAKIS akkor élvezett el, ha magának csinálta, itt is próbálkozhattam bárhogy. Végül aztán én d.gtam, közben ő ujjal izgatta magát és így el tudott élvezni... Többi barátnőmmel nem volt ilyen gond. Szóval van ilyen, lehet te pont ilyet fogtál ki...
2016. okt. 26. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Maszturbáljatok közösen együtt poróra és nézd hogy hogyan csinálja. Közben kommunikáljatok.
2016. okt. 26. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg frigid
2016. okt. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!