Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élvezhet ezen a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mostanában a barátnőm ha pl veri nekem,direkkt élvezi ha túlhúz,amikor már szinte megőrülök teljesen leáll és csak fogja,és élvezi meg nevet azon hogy szinte d.gom a markát ilyenkor úgy fel vagyok húzva..valamint többször is amikor érezte hogy el fogok már menni elengedte,és így bár minden kijött,de mivel nem ért hozzám nem is volt valódi orgazmusom,amin szintén csak nevetett.Egyszerűen nem tudom elképzelni mit élvez ezen,de egyértelműen nem szexuálisan izgatja,nem begerjed tőle,inkább nevet rajta meg sokszor megjegyzéseket is tesz közben..csak érdekelne valakinek volt e ilyen barátnője vagy van e olyan lány aki meg tudja mondani mit élvezhet ezen?2016. okt. 24. 17:53
11/13 anonim válasza:
A csajodban van egy kis domina hajlam.
Ez idővel erősödni fog!
12/13 anonim válasza:
Én is ezt szoktam a páromnak ha olyan kedvem van. Imádom ahogy utána megőrül azért hogy csináljam neki :) 23.l
13/13 anonim válasza:
nem volt ilyen barátnőm,de nemis kéne.egyszer eljátszaná ezt és mehet ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!