Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy elméletileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy elméletileg sok pasi nem szereti a szilikon melleket, azonban olyan még nem volt aki az enyéimet látva tiltakozott volna?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 08:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Na hadd lássuk milyen ;-)
2016. okt. 24. 08:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nálad olyanok próbálkoznak, akik szeretik.
2016. okt. 24. 08:13
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Ez a világ képmutatásának a része. Olyan ez, mint amikor ti lányok azt mondjátok, hogy 1) nem kell, hogy pénzes legyen a srác 2) én sose szopn@k első randin...

Érted??? Mivel ezt mondják sokan ezért olyanok is mondják, akik nem gondolják komolyan.

2016. okt. 24. 08:17
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
3# még ide jön h "fúj, ez a srác túl izmos, nem szeretem a kigyúrtakat" :D
2016. okt. 24. 08:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

1) Nálad olyanok próbálkoznak akiknek ez ellen nincs kifogása.

2) Az orvos jó munkát végzett és nem feltűnő vagy egyáltalán nem is észrevehető, hogy neked meg van csinálva.

3) Hazudnak, mert több a nem műcicis lány akik akik nem is csináltatnák meg így előttük nem akarták rombolni az esélyeiket, hát felvettek egy kamu álláspontot, de titokban tetszik nekik.

2016. okt. 24. 08:20
 6/13 A kérdező kommentje:
3. igazad van:)
2016. okt. 24. 08:21
 7/13 anonim válasza:
Nekem nem számít, csak szép legyen :) Muti képet!
2016. okt. 24. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ízléses szilikon mellekkel semmi bajom. Pár éve találkoztam egy lánnyal akinek mű mellei voltak és abban a szent pillanatban nem is érdekelt és így utólag belegondolva... olyan nagy különbséget nem is tapasztaltam. Ha a hölgy nem viszi túlzásba akkor szinte észrevehetetlen
2016. okt. 24. 08:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztosan meglátták a puncit is, olyankor akkor sem tiltakoznak, ha melled sincs.
2016. okt. 24. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindig konstruktív volt a hozzáállásom a szilikon cicikhez. Sose tagadtam a véleményem.

Nyilván a természetes, szép ciciket én is jobban szeretem.

Viszont nincs semmi bajom a szilikonnal se, ha igényes, nem hatalmas, nőies.

Sok nőt szinte teljesen átformál egy szép szilikon cici. Legyen ennek az oka szülés, rossz genetika, sport, baleset, betegség stb. Viszont az is igaz, hogy önmagában a szilikon cici semmit nem old meg.

2016. okt. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!