Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szereti sok pasi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti sok pasi a nagy szilikon melleket és a angy de formás popsit?

Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 11:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem volt még olyan csajuk :)
2016. máj. 21. 12:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert az egyik undorito a masik pedig szep.
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb férfi pont a nagy és formás popsit szereti:)
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Azért,mert sokaknak a forma a fontos,nem a méret.
2016. máj. 21. 12:01
 5/15 anonim válasza:
50%
A szilikon melleket elég kevesen szeretik.De ha valaki alakra jó az szerinted miért tetszik a pasiknak?Nektek miért tetszenek az izmos jó alakú fiúk? :) Teljesen normális hogy a lányok többsége sem a vézna,vagy a túlsúlyos pasik után fordulnak meg.
2016. máj. 21. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen csajoknak is van pasijuk. Én is kipróbálnám, kivéve hosszabb távon, mert az ilyen kinézethez sokszor egy bizonyos személyiség társul, amivel nem szívesen mutatkozok.
2016. máj. 21. 12:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Melleknél a természetesség híve vagyok. Popsiknál nincs bajom a nagyobb mérettel, főleg ha formás, gömbölyű, kemény, izmos, pedig az anált nem szeretem!
2016. máj. 21. 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi alapból a kisebb melleket szereti.A szilikont sokan utálják,mert mű.Megint másokat pedig nemis a melled mérete érdekel:D

A formás popsit minden pasi szereti,de mit jelent a nagy?Mert a Nicki Minaj féle óriássegg pl már gusztustalan,de ez nagyon szép:

[link]

2016. máj. 21. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

A kerek fenek a termekenyseg jele. Mig te is a legerettebb, legjobb partnert keresed ok is. Ez biologia.

Akik megjelenik festett hajjal, mukorommel, sminkelve es muanyag mellekkel az ne keressen egy oszinte, megbizhato tarsat egy eletre. A ferfiak a kamuzast nem szivlelik. Ha a nonek mar a melle sem igaz, akkor miket rejteget meg?

2016. máj. 21. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Hányszor írod ki ezt a kérdést? Szerintem kamu.
2016. máj. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!