Létezik olyan pasi akinek nem tetszik a szilikon mell?
Csak, a nők mondják, hogy "az én pasim nem szereti a szilikon melleket, akkor már két lufit is megfoghatna" meg "az én pasim a kicsi melleket kedveli".
Nekem nem nagy,nem is kicsi 75/C,de néha elgondolkodok, mi lenne ha megcsináltatnám nagyobbakra.
Én még olyan pasival nem találkoztam, aki ne nézné meg jól annak a nőnek a dekoltázsát akinek nagy műmellei vannak. Vagy mégis létezik ilyen? Köszi előre is a válaszokat.
Hát nekem se tetszik. Nálam ez kizáró ok lenne. Persze hogy megnézem, de valahogy gáznak tartom. Olyan visszataszító, amikor kiderül, hogy mű az egész.
Meg nekem nem a mellméret a fontos. De inkább legyen közepes vagy kicsi.
Arra még nem gondoltál, hogy az agyadat is megcsináltathatnád? Tod mi pasik nagyon megnézzük az okos nőket. Például amikor valami előadást tartanak vagy fellépnek vagy ilyesmi. Na az télleg nagyon vonzó. Már csak egy jó agysebészt kéne találni.
:)
Komolyan ez olyan szánalmas már, ahogy a nők kényszeredetten meg akarnak felelni ezeknek a kurvs elvárásoknak. Nem lehetne inkább, hogy erősek, okosak és önállóak akarjatok lenni? Az sokkal inkább bejönne
21f
birom h itt mindenki fikázza a mű dolgokat,amiota megcsinaltattam amellem meg a szám,le sem akadnak rólam a pasik,lépten-nyomon leszólitanak stb.pedig nem szoktam kitenni a mellemet.olyannal még nem találkoztam akinek nem tetszett volna.sztem ezt azok mondjak akiknek az életbe nem fog ilyen nő összejönni.vagy a párjukat hitegetik h ő nekik nem tetszik,mert a baratnöjüknek nincs megcsinaltatva.ennyi
másik meg h ez is tévhit h mű,mert egyátalán nincs mű fogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!