Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátnőmet de nem tudom mi tévő legyek? 24 F
8-as vagyok és nő. És voltam vastag intim méretű pasival, bár a jelenlegi páromnak teljesen átlagos, de vibrim is van, az is igen vastag, azzal sincs gond.:)
Szóval minden azon múlik, hogy megvan-e a kellő felizgultság és szabadon engedés.
Valószínűleg a kérdező barátnője már inkább rástresszel, mert nem tudja elengedni magát, mert nincs meg minden, ami kell hozzá...
Páran figyeltünk, és mondjuk az 5-ös teljesen korrekten le is írta a helyzetet. ( Nem tudom, figyelted-e, 5-ös hozzászólás ;))
Sajnos ez tényleg elég vastag, nekem is fájna.. Annyira amúgy nem biztos, hogy a barátnődnek így jó a szex.
Ez az első szexuális kapcsolatod, az átlag nőnek szerintem ez már vastagabb a kelleténél, de lehetne rosszabb is.
Pl hiába hosszú valakinek, ha nagyon vékony.
Ahogy mondta már más, esetleg lehet próbálkozni az extra előjátékkal, de ha nem megy, nem tudom. A k.rv.ák már biztos nem szűkek pl, de lehet, hogy véget kéne vetni a kapcsolatnak, még ha ragaszkodsz is hozzá...
Nem fog tetszeni amit most írok, de a szex az fontos része egy kapcsolatnak, és ha nem jó, nem hiszem, hogy vele fogod leélni az életed, és folyton ezen fogod törni a fejed 5 -10 év múlva is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!