Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy tudtok elmenni rosszlányokhoz?
Nagyon egyszerű a dolog. A lány nyúlt egy szolgáltatást, amelyet az emberek igénybe vesznek. Így az ő érdeke is hogy odafigyeljen önmagára, az egészségére és a tisztaságára. Ráadásul nekem, azaz aki igénybe veszi a szolgáltatását, szintén érdekem az, hogy vigyázzak önmagamra - elvégre fontos az egészségem - illetve a lányra is - hogy ne ejtsem őt teherbe még véletlenül sem, vagy ne kapjon el tőlem valamit. Kedves és figyelmes vagyok vele, hiszen ő is az velem. Nem értem, miért kell őket lenézni, hiszen ők is fontosak a társadalmunkban.
23/F
Ugyan sosem mennék hivatásoshoz, de más lány esetében mégis mi a garancia?
Ismerek egy srácot, akinek volt egy szexkapcsolata. Kiderült a csajról, hogy aznap már 3 sráccal csinálta és a haverom elkapott a csajtól valamit.
Igazából én ezért fekszek le csak olyannal, akit azért már megbízhatónak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!