Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a mai lányoknak olyan a testük mint egy felnőtt érett nőnek?

Figyelt kérdés
mármint úgy értem hogy a 15-18 éves korosztálynak már nagyon durva teste van pl nagy mell vagy nagy segg,vastag comb,körte alak. Miért? régen is ilyenek voltak? nem hiszem. 19/F

2016. okt. 21. 00:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a vezetékesvízben lévő hormonok, amik nem szűrődtek ki, azok hatnak. Meg a sertések, csirkék is növekedésserkentő hormont kapnak, ugye nem ürül ki a szervezetükből, megeszik, átmegy az emberi szervezetbe.
2016. okt. 21. 00:44
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanolyan testük van mint 1020 30 évvel ezelőtt, egyszerűen az öltözködésük változott olyan irányba, meg a viselkedésük (testbeszéd, stb.), hogy igyekeznek érettnek felnőttnek kihangsúlyozni magukat. Persze van egy tendencia, hogy a mai lányok korábban érnek, mert több statisztika is bizonyítja, hogy pl. a menzesz már hamarabb megjön pár évvel, mint egy két évtizede, de ettől függetlenül minden a külsőségeken múlik.
2016. okt. 21. 08:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó nekik...nekem 25 évesen olyan, mint egy 15 évesnek, sőt már lassan azoknak is nagyobb melle van mostanság...amúgy meg hamarabb érnek, hamarabb kezdik a szexuális életet, mindent...
2016. okt. 21. 08:36
 4/14 anonim ***** válasza:
+ ne keseredj el én imádom a kismellű nőket mi több rajongok értük érzékenyebb a cicijük pl a mai 10 évesek pedig szerintem rendkívül hamar ki fognak égni ...
2016. okt. 21. 08:55
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként tényleg így van, mármint a hamar kiégés. Nem tisztem senkinek beleszólni az életébe, de aki 15 évesen lekezdi szedni a fogamzásgátlót, meg úgy rendszeres nemi életet ér, azt azért megnézném 30 évesen. Valószínűleg egy kiégett, áttúrázott nő lesz belőle, akit, mint mondjuk anyát, vagy feleséget senki nem vesz számításba. Lehet itt mondani, hogy a 15-25 éves korosztály élje ki magát, legyen menő fesztiválarc, de az elmondások, és tapasztalatok alapján 1-2 évre jók max, aztán a férfiak megkeresik a házias, normális, kicsit visszafogottabb nőket, akik ideális anya és feleségjelöltek, és akikkel le lehet élni egy boldog életet. Mielőtt valaki visszakontráz, a férfiaknál ugyanezt tartom. Szóval lehet itt mondani, hogy a leszaromság, az alkoholizmus (mert aki egy héten háromszor matta részeg, az már alkesz, bárki bármit mond), a drog, meg a fesztiválról fesztiválra mászkálás, és ott dugatás menő, de szerintem a normálisság, az emberiesség, és az igényesség menőbb dolgok. 23/F
2016. okt. 21. 09:38
 6/14 anonim ***** válasza:
5/5 zöld kéz
2016. okt. 21. 10:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

3-mas én pont így vok ezzel.... Nem lógok ki a sorból ha a 12 évesek mellett sétálok. Kicsi is vok, vékony is, mellém sincs 😃

De aki azt írta hogy attól mert 15 évesen foggátlót szed nem lesz jó feleség baromság!!!

16 évesen veszítettem el a szüzességem, rá kb 4 hónapra kezdem bogyót szedni. Most már 3 éve házasvagyok és 1 éve anya....

Ezért egy kicsit elhamarkodott a következtetésed.

2016. okt. 21. 12:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne, hogy jönni fog egy ilyen nő, aki megmondja, hogy ő pont nem ilyen. Általánosságban beszéltem arról a társadalmi jelenségről, ami jellemzi mostanában a világunkat. Az, hogy vannak kivételek, az alap, de itt nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy túl hamar gondolják magukat felnőttnek a lányok, és nem egy van köztük, akik 30 éves korukra 10-20 partneren túl vannak. Az meg megint másik kérdés, hogy aki 30 éves korára felemésztett mondjuk 15 férfit, az megmarad-e a következő 50 évben egy mellett. (Biztos jönnek majd akik leírják, hogy ő igen, nekik gratulálok:) )
2016. okt. 21. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is az öltözködés emeli ki a testet. Én magamról tudom, hogy úgy 10 éves koromban kezdtem érni, akkor már nézegették az osztálytársaim, hogy mekkora a mellem...

Viszont az én kamaszkoromban még nem voltak push up melltartók, és a szüleim konkrétan kitagadtak volna, ha felveszek egy feszülők gatyát, vagy miniszoknyát. (Próbáltam, közölték, hogy "k....vás", és levetették velem.)

Akkoriban is voltak, akik kihívóan öltözködtek, de kb. 100-ból egy lány. Most meg megfordult ez a tendencia. Ezért feltűnő.

(Ja és mi is kb. 15-18 évesen kezdtük a szexet. Volt iskolatársam, aki 15 évesen már szült. Úgyhogy ez sem újkeletű.)

41N

2016. okt. 21. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
*feszülős
2016. okt. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!