Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai lányoknak olyan a testük mint egy felnőtt érett nőnek?
3-mas én pont így vok ezzel.... Nem lógok ki a sorból ha a 12 évesek mellett sétálok. Kicsi is vok, vékony is, mellém sincs 😃
De aki azt írta hogy attól mert 15 évesen foggátlót szed nem lesz jó feleség baromság!!!
16 évesen veszítettem el a szüzességem, rá kb 4 hónapra kezdem bogyót szedni. Most már 3 éve házasvagyok és 1 éve anya....
Ezért egy kicsit elhamarkodott a következtetésed.
Szerintem is az öltözködés emeli ki a testet. Én magamról tudom, hogy úgy 10 éves koromban kezdtem érni, akkor már nézegették az osztálytársaim, hogy mekkora a mellem...
Viszont az én kamaszkoromban még nem voltak push up melltartók, és a szüleim konkrétan kitagadtak volna, ha felveszek egy feszülők gatyát, vagy miniszoknyát. (Próbáltam, közölték, hogy "k....vás", és levetették velem.)
Akkoriban is voltak, akik kihívóan öltözködtek, de kb. 100-ból egy lány. Most meg megfordult ez a tendencia. Ezért feltűnő.
(Ja és mi is kb. 15-18 évesen kezdtük a szexet. Volt iskolatársam, aki 15 évesen már szült. Úgyhogy ez sem újkeletű.)
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!