Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok drága férfiak, bármit értek el azzal, hogy mindenkire ráírogattok?
Ezért regisztráltatok? Komolyan mondom nevetséges!
Bármit írok jönnek a levelek,ajánlkozások...mindez olyan stílusban,hogy válaszolni sem vagyok hajlandó.
Tisztelet a kivételnek persze,bár ez nagyon kevés van.
Komolyan nem értem mit vártok ettől?
Tudom én,hogy vannak normálisak, volt szerencsém azért olyanban is.
El sem hiszem,hogy most is milyem normális kommentek érkeztek,ugyhogy köszönöm szépen :)
10-es
Azt te sem gondolhatod komolyan,hogy előre tudni kellene ki fog majd megcsalni és ki lesz bunkó...sajnos egyik sem így mutatkozik be, hogy szia én leszek az a k@cs@g aki megcsal és megaláz téged.
A nők jelentős többségének bizony fontosak a belső értékek,van egy kis része akinek nem viszont én ezt pont másképp látom...inkább a fiatal kis tinilányok akik azt sem tudják mi fán terem egy normális kapcsolat.
Ha egy idősebb v tapasztaltabb nő visszautasít egy férfit nem feltétlen jelenti azt,hogy nem számítanak neki a belső értékek, egyszerűen csak tudja mit akar és nem is akarja feleslegesen húzni a másik idejét...míg egy fiatal szűz lány aki valóbsn könnyebb préda lehet és még befolyásolható is.
Én inkább így látom a helyzetet.
A "10ből 1 az 100ból 10" elvét követik.
Te, aki nem válaszolsz, járulékos de szükségszerű időveszteség vagy ezeknek a férfiaknak, semmi több. Szóval sztem ne vedd személyes inzultusnak h írnak.
Nem érzem zaklatva magam :)
Csak egyszerűen idegesít egy idő utan
Amikor egybe volt a szerelem/szex kategória akkor ez félig-meddig társkeresővé vált, legalább 1-2 éve nem használtam csak a sport meg a szórakozás kategóriát, és ott nincs ilyen:)
ennek a kategóriának ez a velejárója sajnos
A nagy számok törvénye alapján, valaki biztos belemegy a dologba. Kétlem, hogy éveken át küldözgetik mindenkinek az üzeneteiket és nem unják meg. Biztos, hogy van valami eredménye a dolognak, hogy továbbra is csinálják.
Másrészt: Pontosan mi a baj ezzel? Vagyis mi lenne a jobb? Mit írjanak? Csak mert megvizsgálták, hogy mik alapján választanak társkeresőn az emberek. A nők több, mint 90%-a pusztán a kép alapján dönti el, hogy kinek ír vissza és utána olvassák el a kapott leveleket. Ezek után, mégis mi értelme komolyabban megfogalmazni minden egyes szimpatikus nőnek egy hosszú és értelmes levelet?
Régebben néha elbeszélgettem 1-2 személlyel itt is, facebookon is. Sokan rám is írtak, van, akire én. És mit vettem észre? Egy összetett és átgondolt válasz alig érdekel valakit. A párszavas tőmondatokkal meg sokkal nagyobb volt a siker.
Egyszerűen rengeteg embernek megterhelő egy kicsit is összetettebb kommunikáció.
Valóban szànalmas, ahogy itt kínálgatják a fa$zukat, ingyen szexet remélve. Engem is ba$zottul idegesít, hogy majdnem minden válaszomra jön vmi önreklámos privi.
Amúgy a 9-esnek igaza van, ezek a levelek kísértetiesen hasonló stílusban íródnak.
nagyobb esélyük lenne ha normális beszélgetést,ismerkedést kezdeményeznek...
volt már jó pár példa rá, hogy összejött két gyakorizó, köztük én és az exem, a farokmutogatás nem hiszem, hogy akkora eredménnyel járna,max a kiéhezett ronda kis szüzekre talán :/ (nem sértésnek szántam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!