Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet addig sz. - ni egy pasit, amíg össze nem esik vagy ez irreális?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl az ágyban, ő a falnak támaszkodik, a csaj alatta van és addig " üzi " amíg beremeg és az ágyra rogy !
...
vagy ki van kötve állva, a keze - lába, elvezésig ... majd újra és újra.... Míg bele nem remeg stb...
Náluk is van ilyen ??? Vagy csak a csajoknál mikor jól kivannak nyalva.. ??
# Ne törölték lécci!! Nagyon kultúráltan írtam!! :D :P
2016. jún. 16. 18:58
1/17 anonim válasza:
sztem esélytelen:D de próbálkozz sokat;) 23/F
4/17 A kérdező kommentje:
Nem szadizásból... Élvezetből ( neki ) !!!! :D nem lehet ?? :/
2016. jún. 16. 19:00
5/17 anonim válasza:
Ha már nagyon fáradt, akkor fel sem áll.
Úgyhogy nem.
6/17 anonim válasza:
Már ájultam el nyalástól.. :D Nem tudom mit csinált, de addig húzott, hogy elment a kép! :D
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem olyan volt, hogy tudtam magamról... de sötét volt a kép és csak zúgott a fülem, aztán lassan vissza jött minden :D
Hasonlót akarok okozni. De ezek szerinte nem lehet !? :/
2016. jún. 16. 19:11
9/17 anonim válasza:
Én lassan megyek el volt már egyszer egy fent leírt 2-3 óra körüli nagyon elnyújtott volt az is igaz, az összeesés túlzás de közel jár hozzá 25/f
10/17 anonim válasza:
Minden vágyam ájulásig nyalni egy csajt... eddig nem sikerült. Az se baj, ha ott abba is hagyjuk, és ott maradok "lógva" (ill állva) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!