Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a nőkre a dominancia az ágyban?
Kicsi. 10-ből mondjuk 1-3. A legtöbb nő a domináns férfiakat szereti. A férfira várnak. (Ami nem baj.)
24/F
Én szeretek nagyon irányítani.
20L
Attól függ, hogy neked mit jelent a dominancia.
Én nagyon domináns személyiség vagyok, így az ágyban is. Általában én irányítok, nem viselem el, ha engem akarnak irányítani. Viszont ez sem lehetetlen, de akkor ehhez egy nagyon domináns és férfias férfira van szükségem.
Még nem találkoztam olyan nővel, aki igazán domináns lett volna. Persze vannak olyanok, akik belemennek szerepjátékokba, de olyannal még nem találkoztam, akinél ez ösztönösen jön. Pedig az lenne az igazi :)
28/F
7-es,én is igy látom,egyszerűen a lányok nyulak az ilyesmihez.
Egy kicsit se tudnak elrugaszkodni a rájuk szabott szereptől.
Én a hétköznapokban is visszahúzódó vagyok, az ágyban sincs másképp. Ráadásul olyan neveltetésben volt részem, ahol a férfi (anyukám élettársa) nagyon szigorú és kemény, így ehhez szoktam hozzá és sajnos erre is van szükségem, hogy a társam is hasonló legyen.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!