Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hamar elmegy a barátnőm. Mit csináljak? (nem vicc)
Szerintem próbálkozzatok azzal, amivel fordított esetben egy gyorstüzelő srácnak ajánlanak!
Ha elélvezett, pihenjetek! Lehet csók, ő simogathat, esetleg szájjal kényeztethet, de ne arra gyúrjatok, hogy te is ellődd a patront! A lényeg, hogy őt se hagyd ki az egészből, hanem próbáld úgy újra feltüzelni, hogy a legérzékenyebb részeket egy időre hanyagolod! Amikor elmúlik az érzékenysége, újra lehet kezdeni!
Lehet, hogy nem megy elsőre, de ha akarjátok, idővel menni fog!
5-10 perc?
Az nem vészes...nekem 1-2 perc elég néha :D De tudom utána folytatni,eleinte kicsit érzékeny aztán elmúlik.
Amúgy lehet én vagyok a hülye de előjátékot leszámítva 10 perc aktus nekem elég is.
26/N
Amikor közel kerül a csúcshoz ne csak lassítsatok, de akár álljatok meg teljesen. Simogathatod meg csókolhatod közben, de ne mozogj. Csak akkor mozogj újra, ha az izgalma kicsit lejjebb esik az orgazmus határtól. Az is jó ha ő van felül és úgy adagolja magának az ingereket, hogy pont ne élvezzen el. Minél tovább tudja magát az orgazmus küszöbnél, de még azon belül tartani, annál jobban fogja élvezni az aktust. Érdemes még intim tornát is csinálnia, mert az erősebb intim izomzat is segít szabályozni az izgalmi szinteket.
Ha pedig mégis elélvezne, maradj benne mozdulatlanul egy darabig, hátha újra kívánni fogja a folytatást. Végül az utolsó javaslatom, hogy mindezt beszéld is meg vele valamikor! Sok sikert és várjuk a fejleményeket! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!