Hogy van az a vicc amikor a halál elmegy (. )? :D
amikor a halál elmegy vmi csávóhoz,hogy eltegye láb alól, aztán helyette mindig beszív. :D
nemtudom hogyvan,pedig kéne.xD
tudnál segíteni?:D
neeeeem toom de mingyáá meghalok annyra unatkozook:(((((:D
wáááháámláápltyyakjhdfug
Ezt találtam:
Egy srác üldögél otthon, épp tekeri a joint-ot, egyszer csak csöngetnek. Kiszól:
- Ki az?
- A halál vagyok, érted jöttem.
Hát a srác nem tud mit csinálni, ajtót nyit és ennyit mond:
- Hát ha menni kell, menni kell, de legalább előtte szívjuk el ezt a dzsoját, ha már megtekertem.
A halál rááll, beszívnak mint a dög, röhögnek, kivannak. Eltelik az idő, a halál megszólal:
- Miért is jöttem?
- Nem tudom - így a srác
- Na mindegy, megyek, későre jár.
A halál elmegy, másnap megint csak kopogtat az ajtón, a csávó megint csak épp tekerésben van.
- Hát Halál, látom megint jöttél, vigyél, nem bánom, de azért ezt a cigit még tegyük el.
A halál megint rááll a dologra, nem siet, amúgy is bejött neki a dolog.
Elszívják a cigit, megint csak kutyául kilesznek. Eltelik az idő, megkérdi a Halál:
- Minek is jöttem?
- Fogalmam sincs.
- Akkor megyek, nagyon eltelt az idő.
A Halál elmegy, ám másnap megint kopogtat hősünk ajtaján, aki hogy, hogy nem, ezúttal is épp a napi cigijét sodorja. A Halál megszólal:
- Na szívjuk el azt a cigit, azt már itt se vagyok.
Ha az szíííívesen:D
13/L:D:D
hát a horrorra akadva 1.? :D tom hogy az nem egy vicc de az is hasonló
http://www.youtube.com/watch?v=1e-bek-tl00
8:40-nél
azzaaaazzzz. :D 13L köszönöm.:D
a többieknek meg rízpekt.:D
ja,és a videót meglesem,ha már belinkelted. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!