Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok bevallalnatok ezt?
Lehet, hogy a pénz miatt nem... Ha bejön akkor pénz nélkül igen, elhív valahova vagy elkéri a számomat és találkozunk abból lehet "kaland". De ha egyből pénzzel kezdi akkor nem , az élvezet miatt tenném.
23N
2016. okt. 18. 18:20
Erre valók a prostik, azok tuti belemennének, azokhoz menjetek.
2016. okt. 18. 18:40
11. vagyok, alapból buta a kérdés. Miért kell bevállalni? én is ugyanúgy élvezem a szexet, ha nem jó a szex vagy kicsi neki akkor el sem kezdem vagy abbahagyom és helló. Nem kell túlbonyolítani. Ha bejön akkor miért ne szexelnék vele?
2016. okt. 18. 19:04
Lopom a Meki szlogent csak szerkesztek: Pár millás ajánlat.
Főleg mivel szűz vagyok és csak 18 :D De annyiért nem tagadom,nem mondanék nemet.
2016. okt. 18. 19:39
Engem facebook-on felkeresett egy üzletember hogy hétvégén Nyíregyházán lesz üzleti megbeszélése és szombaton és vasárnap lenne-e kedvem eltölteni vele2-2 órát 400000 ft ért + a szálloda wellness részlegét is használhatom.. Tudomást se vettem róla. Semennyi pénzért sem mivel a BECSÜLETEM nem eladó!!! Majd a saját erőmből és tudásomból keresek pénzt, nincs szükségem ilyen ajánlatokra :) 18/L
2016. okt. 18. 19:50
Ez nem becsület.Mi a becsületes abban,h szűz vagy?Ok,ha nem tetszik a pasi,akkor ne csináld,de attól nem leszel jobb ember,h nem feküdték le valakivel,csak mert nem vagytok házasok.Ha van barátod,akkor nem kell megcsalni,de ha szingli vagy,akkor semmilyen becsületet nem vesztesz vele
2016. okt. 18. 19:59
Am az ilyeneket azért nem szabad elfogadni,mert ezek az emberek veszélyesek is lehetnek
2016. okt. 18. 19:59
A becsületet nem szüzességre értem.. Miért feküdnék le egy idegen pasival pénzért? Ha tetszik, ha nem, a testem nem megvásárolható. 18/L
2016. okt. 18. 20:04
Mert ha havi 200.000ft-ért, sőt emberek dolgoznak minimálbérért is, elmész melózni akkor nem vásárolják meg a tested? Szerintem ennyi pénzért dolgozni milliószor szánalmasabb. Főleg az hogy te csak ennyit érsz egy munkaadónak!!!
Úgy lennék vele, hogy a pénz nem kell, tartsa meg mert nincs szükségem rá.. HA szükségem lenne akkor eltenném és jót nevetnék, hogy szexeltem egy jót és pénzt is kaptam érte. Amúgy is vannak kalandjaim, Ha ennyire hülye akkor hajrá.
N.
2016. okt. 18. 20:16
Melónál nem a testemet vásárolják meg hanem a munkámat :)Az emberek különböznek, más az értékrendünk. Te elfogadnád szükség esetén, én nem. Elfogadom a véleményed mert az a tiéd, te is fogadd el az enyémet :) 18/L
2016. okt. 18. 20:28
Kapcsolódó kérdések: