Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők Bevállalnátok?
A szitu a következő: Egy haveri/baráti társaság, akik nagyon jól ismerik egymást, évek óta. Együtt buliznak, kirándulnak. (25-35 közöttiek) Egy bulin, amit közösen csináltok, az egyik haver nyaralójában, este borozgastás, de csak ameddig be nem indulunk. Szóval: két lány erotikus táncot lejtene, sztiptizelne, levetkőznének. Simogatnák egymást, de semmi csók, semmi leszbi nyali-fali, csak kizárólag tapi. Ameddig a fiúkat (gondolok itt a párotokra) fel nem húzzátok kellő képpen. Majd külön elvonulva egy jót szeretkeznétek a párotokkal.
Bocsi, ha nem világos, próbáltam érthetően fogalmazni.
28/F
Nem mert nem gusztustalannak tartom hogy egy nőt tapizzak vagy ő engem.
21L
semmi csók,semmi nyali-fali?
hát ennél vadabb csaj vagyok,de ez így simán belefér.persze ahoz egy "olyan" baráti társasg kell.
Huha.. :) Ennél vadabb? Miket vállanál be? Ha publikus persze.
Semmi nyali-fali, tényleg csak egy kis tánc, vetkőzés, mellsimogatás. Max szájra puszi. De az tényleg a teteje. Nem leszbi show-ról van szó :D
Azért kíváncsiskodok, mert volt már hasonlóban részem. Igaz ott a lányok ,,csak" bugyira meg melltartóra vetkőztek, de hát jujj... mindenem égnek állt :)
Visszakérdezek, kedves kérdező.
":..Szóval: két fiú erotikus táncot lejtene, sztriptízelne, levetkőznének. Simogatnák egymást, de semmi csók, semmi buzulás, csak kizárólag tapi....." Te megtennéd?
Mondjuk én semmiképp sem. Eszem ágában nem lenne más nőhöz nyúlni és aki megpróbálná ha a szép szóbol nem értene, akkor még nyakon is csapnám.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!