Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony és szép arcú nő lehet vonzó, ha kicsit pocakos?
Figyelt kérdés
Mennyire visszataszító ha kicsit nagy a hasa egy amúgy csinos nőnek?2016. okt. 18. 10:07
1/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna egyáltalán :) 27F
3/11 anonim válasza:
Vékony, de pocakos?
Valahogy nem tudom magamelé képzelni :-o
5/11 anonim válasza:
Nem csak a külső vonalaktól lesz vonzó valaki. Ha nőies és pozitív kisugárzása van, akkor vonzó is.
6/11 anonim válasza:
vékony pocakos?
Van kis has mindenkinél, ez tény, de azért kíváncsi lennék mennyire nagyra gondolsz.
Láttam már néhány pocakos "vékony" csajt. Kicsit kiábrándító, ha egy méreten felüli.
7/11 anonim válasza:
Véleményem szerint a nők egymásnak magyarázzák be, hogy csak a vékony gazella testű nőket szeretik a férfiak. Semmi baj nincs azzal, ha van egy kicsi hús is azokon a csontokon. Sőt (bár más nevében nem tudok nyilatkozni) ha egy nő/lány szép arcú, igényes, kedves az sokat "lefarag" abból, hogy ha picit duci. Persze vannak határok.
8/11 anonim válasza:
?? Tessék edzeni. Ha a hát- és hasizmaid rendben vannak, és a testzsír százalékot is (ami nőnél semmi esetre sem szálkás), akkor nem szabad pocakosnak lenned.
10/11 anonim válasza:
Pocaklakója van ,hogy pocakos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!