Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Michael Jackson Szűz volt tudtok róla flörtölős sztorikat?
Így igau, ahogy az aktákban leírták.
MJ elég nagy csődör volt.. :) Főleg Off The Wall korszakban, de utána is. :)
Volt két állandó barátnője is. :)
jaj ezt a kérdést már el is felejtettem😃
titkos azt mondod?
a testőrei meséltek egy (barát)és (virág) nevezetű lányról hogy a limoban csókolózott velük
Az első oldal válaszolói tökéletes bizonyíték hogy nincsenek az oldalon normális emberek.
'Brooke Shields-szel lángolóan komoly kapcsolat volt köztünk. Ő volt az első szerelmem Diana Ross után'( moonwalker, 1988)
Tatum o'neillel is együtt volt :3 Oprah egyik interjújában megkérdezte, azt mondta rá hogy Gentleman úgyhogy nem, nem volt az :D Lisa is mondta, meg a 3 gyerek nem a levegőtől lett..
Lisa Marie Presley-val tuti normális kapcsolatuk volt, szex ésatöbbi.
Az első kettő gyerek pedig Debbie Rowe-tól van. Lisa kijelentette Michaelnek, hogy nem hajlandó neki gyereket szülni, mert nem akar több gyermekelhelyezési pert. (Az előző férjétől volt már 2 gyereke.) Ezzel teljesen összetörte Michael-t. Jackson nagyon szeretett volna gyereket tőle. Minden oké volt velük, csak ez a gyerek kérdés nagyon megmérgezte a kapcsolatukat. Közben Debbie ott állt mögöttük, és azt mondogatta, hogy ő szülne Michaelnak gyereket. Lisa felhúzta az orrát, és odébbállt. Michael a padlón volt. Akkor megjelent Debbie. Még mindig szívesen szült volna neki. Így hát lefeküdtek, és megszületett Prince Michael Jackson. MJ nagyon boldog volt. Nem volt szerelmes Debbie-be, de hálás volt neki a gyerekekért. Ezt meg kell érteni. Debbie nem igazán volt Michael nője. Csak vállalta, hogy szül neki gyereket. Mert megértette azt, amit annyian nem tudtak, hogy Michael miért is tiszteli annyira a gyerekeket: mert neki nem volt gyerekkora. Azért házasodtak össze, hogy a gyerekek normális családban nőhessenek fel. Aztán megszületett a második is, Paris Jackson. Később elváltak. Debbie szerint azért, mert ő rájött, hogy ezeket a gyerekeket teljesen Michaelnek szülte. Megbizonyosodott róla, hogy Michael nagyon jó apa. Ezért ráhagyta a gyerekeket. Egy interjúban valami ilyesmit mondott: "Én mindig is úgy gondoltam, hogy ezek Michael gyerekei. Én Michaelért csináltam ezt az egészet. Ezek a gyerekek Michael gyerekei." Tehát ezért tűnt el az életükből. Csak aztán fordult a kocka, amikor Michael meghalt. Ekkor már szerette volna Debbie, ha Prince és Paris vele nőnek fel, mert nem igazán bízott a Michael körüli emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!