Érdekességek Michael Jacksonról?
Tud valaki valami ritka és érdekes dolgot róla? :)
Szarkeverésre, pletykákra nem vagyok kíváncsi.
- vitiligó betegsége volt
- apjuk verte őket, egyszer őt úgy tökönrúgta, h nemzőképtelen lett. A gyerekei biológiai apja állítòlag az orvosa volt (donor a mesterséges megtermékenyítésnél)
- felesége sem láthatta smink nélkül
Forrás: Google
Akkor mire vagy kíváncsi? Miért kérdezel és beszélsz hülyeséget, hiszen éppen a pletyka miatt kérdezel!
Van azért egy érdekességem a számodra!
Ez: www.google.hu
Olvasd el az életrajzi könyvét,benne van. Meg az is,hogy nem oxigénsátorban aludt,hanem egy videoklip forgatásán a tűzijátéktól kigyulladt a haja,meg a ruhája,és megégett. A kezelés elején kórházban volt. Utána otthon,elfüggönyözve,a fertőzések megelőzésére.
Köszi a lepontozást.
Jézuuuus, annyira hülyék vagytok! Volt normális válaszoló, neki köszönöm!
Vannak igaz érdekességek, pl. hogy volt egy Lola és egy Louis nevű lámája.. Meg egy csomó van, ilyenekre lettem volna kíváncsi.
Kérlek...
Nem nemzőképtelen! Mind a 4 gyerekének ő a biológiai apja, abból az első 3 természetes úton fogant!
Én láttam Joe Jackson apjáról képet, teljesen olyan mint Prince, akiről te beszélsz.
De sok sok képen hasonlít Mike-ra.
De hagyjuk. Hülye ember kombinál és nem érti az igazat.
szerette a csípős szószt
szerette a fánkot
szerette a tej csokit
szerette a banán pudingot
egyszer, meglátott egy élet nagyságú Pókember szobrot és mondta az egyik testőrének hogy meg akarja szerezni ezért drot vágó segítségével el akarta lopni 😃
2 meg tetszett neki egy ház ami nem lehetett az övé de drót vágó segítségével betört😃
majd még írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!