Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vokt olyan hogy azt hittétek nővel beszélgettek és kiderült hogy pasi? Neten
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 18:19
11/15 anonim válasza:
én is jártam már így. Még MNS-en masztiztam is nekikamban,amikor elmentem aztán közölte tulajdonképpen ő is pasi
12/15 A kérdező kommentje:
És zavart?
2016. okt. 15. 20:25
13/15 anonim válasza:
Volt akinek szex közben se tűnt fel:
15/15 anonim válasza:
Hát persze hogy vannak, vagy identitászavaros elmebeteg, vagy egyszerűen ezzel szórakozik... Hát én már beszélgetni is óvatosan beszélgetek de még olyan témákban is ahol szó sincs szexről. Azért néha az ember beszél olyan témákról vagy reménykedik hátha lesz valami, képcsere stb. Én úgy vagyok ezzel hogy kérek egy képet amire megkérem hogy írjon rá valamit mondjuk a felh.nevem és kiderül hamar ha kamu....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!