Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek vokt olyan hogy azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek vokt olyan hogy azt hittétek nővel beszélgettek és kiderült hogy pasi? Neten

Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 18:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Többször is. Kérette is magát, pedig meleg sem volt... Borzasztó.
2016. okt. 15. 18:19
 2/15 anonim ***** válasza:
mindig így járok...
2016. okt. 15. 18:23
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Ki nem derült szerencsére de biztos
2016. okt. 15. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

De ki az az idióta pasi aki nőnek adja ki magát ha nem homokos? Biszex vagy valami tudathasadásos?

Szánalmas minden ilyen ember aki nem vállalja fel magát, főleg ha letisztázzátok,hogy csupán társalogtok...Nekem ezért ment el a kedvem a privát" beszélgetésektől az oldalon.

2016. okt. 15. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:

Ja és ezek cseszik szét az oldalt mert utána már a normális embereknek (most mindegy milyen nemű) sem mersz írni mert nem tudod átver-e?

Aki ezzel szórakozik az elég beteg.

2016. okt. 15. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon pl sok kérdésben annyira lányos gondolkodású, véleményű férfiak írnak, hogy simán hiszem azt rengeteg emberrel akivel beszélgetni kezdek egy kérdés alatt, hogy lány, miközben férfi.

24/F

2016. okt. 15. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet több pasi is jár ide'mint csaj...
2016. okt. 15. 18:45
 8/15 A kérdező kommentje:
És van olyan aki be is vallja hogy nőként irt már valakivel?olyan is irjon
2016. okt. 15. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és eddig kétszer gyanúsítottak meg hogy pasi vagyok (mondjuk velük nem beszéltem csak kérdés alatt volt)
2016. okt. 15. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor most elárulok nektek egy nagy titkot. Jól figyeljetek mert sok kellemetlen beégéstől kímélhetitek meg magatokat.

Szóval ha elkezdesz dumálni egy csajjal aki tök ismeretlen és mondjuk már az első fél órában meztelen képet mutat magáról, az 100% hogy pasi. Aki nézni akar titeket miközben masztiztok úgy, hogy azt sem tudja kivagy, az 99% hogy pasi. Ezeknek általában nincs kamerájuk. Akik képeket akarnak cserélgetni, azok is mind pasik. És még sorolhatnám reggelig. :)

2016. okt. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!