Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik voltatok már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik voltatok már olyan lánnyal együtt aki nem tetszett?

Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen én voltam. A szex jó volt vele. Mindent megadott a szexben amit mások nem.

Ezért volt jó lenni vele, pedig nem tetszett.

30/F

2016. okt. 15. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Én voltam és nagyon rossz volt.
2016. okt. 15. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igen volt párszor
2016. okt. 15. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze: az arca mint a bánya, a teste mint egy szobor.

Csak kibírhatatlanul lökött volt!

2016. okt. 15. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy alkalmim volt így, de azért is nem lett több, mert rájöttem, hogy nem tudnék olyannal együtt lenni, akivel nincs meg a vonzalom. Meg jó tanulság, hogy csak azért ne menjek bele ilyenbe, mert éppen nincs jobb.
2016. okt. 15. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen volt. Elsöre nagyon megtetszett, fantasztikus alak, szep arc. De egyreszt sajnos nem ö volt a legragyogobb elme a környeken, masreszt nagyon tehetsegesen sminkelt... De amire ezeket felismertem, mar annyira kanos voltam, hogy nem foglalkoztam ezzel. Meg utana is talalkoztam vele parszor, mert vegül is szenvedelyes volt, de hamar elvesztettem erdeklödesemet iranta.
2016. okt. 15. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Olyan is volt, aki nyak alatt egy szupermodell volt. Édes, hatalmas, feszes, természetes dudák, formás test, tényleg egy szépség. Nyak felett meg egy jó közepes sem. Nem okádék ronda, de nagyon az átlagost súrolgatta, főleg az elképesztően szabálytalan és sárga fogaival.

És olyanok is voltak, aki testre és arcra sem nézett ki jól. Volt olyan aki husibb volt, de a csöcsei még rendben voltak, viszont úgy általában se az alakja, se az arca nem volt egy fa szállító.

Meg Jézusom, olyanra is emlékszem akinek elég igénytelen módon szőrszálak álltak ki minden felé a mellbimbóiból.

Ezek még akkor voltak, amikor közel mindegy volt hogy ki az, csak tetsszek neki és legyen hajlandó dugni velem. (Viszont a tényleg nagyon rondákat és nagyon kövéreket akkor is elkerültem.)

2016. okt. 15. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Voltam, ráadásul hosszabb ideig (viszonylag ritkán találkoztunk, 2-3 hetenként).
2016. okt. 15. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok egy kiéhezett szerencsétlen nyomi akinek mindegy csak lyuk legyen, így ha valakire nem áll fel, azt nem fogom megdugni. Nehogy azt Higgye már at ikyen selejt, higy neki jár a jó pasi.
2016. okt. 15. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
csak olyanokal voltam. a koldus ne valogasson
2016. okt. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!