Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Előfordult már veletek, hogy azért voltatok együtt (kapcsolatban) valakivel mert tetszett a pénisze?
Alapból csak olyannal jutok el szexig,aki tetszik.Szóval nem volt ilyen:D
20L
Ha külsőre nem az esetem, akkor nem fogok vele szexelni.
Vagy ezt most hogy képzeljem el?
Gyorsan megnézem, hogy a pénisze tetszik-e és szexelek vele a külseje ellenére? Neeem...
Szexeltem már olyannal, aki nem volt az esetem, mégis vonzott benne valami. A kisugárzása talán. Aztán a szex is jó volt vele, a farka is teljesen oké volt.
De nem maradtam vele, pár hónap után az agyamra ment a személyisége, meg hogy állandóan szexelt volna.
szerintem a jó szex lehet a meggyőző erő.
legalábbis nekem több barátnőm saját bevallása szerint csak a jó szex miatt van együtt a bunkó pasijával, legalábbis amíg "nem találnak jobbat". viszont a kapcsolat elején ők sem ezzel hódították meg a csajokat, és külsőre eléggé is bejöttek nekik.
valamint a legtöbb csajt nem igazán érdekli, hogy néz ki a péniszed, ha az alap tulajdonságai stimmelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!